En Sevdiğiniz Need for Speed Oyunu?

Ya ben abartısız her oyunu oynarım yanlış anlaşılmayayım ama senin gibi "eski NFS oyunlarına Remastered gelse 500 saat harcarım" diyecek kişiler bile yeni NFS oyunların hiçbirine yine aynı değeri vermiyor. Şöyle bakınca da NFS serisi cidden eskisinden daha farklı lakin bir yandan da yanılmıyorsam asıl sevdiğiniz NFS oyunları da 2010'dan bile önce yayınlanmış. Yani o zamanki oyunlarda tam oturmamış teknolojiyle yapılıyordu. O yüzden yeni NFS oyunları çok da iyi olmasa da, eski oyunlar içinde, senin de yazdığın gibi, biraz sanki nostaljisi var diye beğeniliyor gibi geliyor bana. Yine oynanış videolarına bakmak aklımda da satışta olmayınca "key" olarak bile alamayınca hep aklımdan çıkan oyunları. Yine de bakacağım ama bu safer. Yanıtların için de teşekkür ederim bu arada.

Rica ederim hocam ne demek. Hiç birini satın almadan oynamış olmam da asıl komik kısım aslında 😄. Bilgisayara verdiğim değer her düştüğünde elime ne gelirse indirirdim fark etmeksizin.

1) Most Wanted - Underground 2
2) Hot Pursuit 2(PS2 hali)
3) Pro Street - Carbon
4) Underground - Porsche Unleashed
5) World
Yeni oyunlarından sadece Heat'ı seviyorum.
NFS serisi tamamen arcade oyundur. Forza Horizon serisi gibi simcade (arcade tarafına daha yatkın) değildir. Yeni oyunlarındaki fizikleri oldukça kötü. Sürüş fiziği rahatsız edici sanki tank sürüyormuşsun gibi hissettiriyor. Tdu serisi hayranı olarak Solar Crownun sürüş fiziği gerçekten çok güzel hatta Forza'dan daha iyi. Fakat geri kalan her şey berbat.
Dilerseniz yeni NFS'lerden uzak durmak istiyorum bana yeni sokak yarışı teması oyun istiyorsanız Carx Street oyununa bakabilirsiniz. NFS ve Tdu karışımı belki hoşunuza gider ama düşük bütçeli oyun.
Bir de Tokyo Xtreme Racer 2025 oyununu öneririm. Fakat Herkese hitap eden bir oyun değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı