Vermiş olduğun verileri 30 dk içinde inceliyicem. Fakat en son satırda physx i performans olarak anladım sanırım demişsin. Aslında alakası yok. Physx i açtığın zaman grafikler ve gerçekçilik aşırı yükselir ve buna bağlı olarak zayıf bir ekran kartın varsa performans kaybı yaşayabilirsin demek istedim(9800GT ekran kartım varken physx ı açtığım zaman mafia 2 yi kasmaktan oynayamıyordum). Birde merak ettiğim bir husus var. Nvidianın physx i var. Amd nin physx ile aynı görevi yapan kendine has bir donanımı varmı? Sanırım amd alıcam ve biraz bilgilendirmeye ihtiyacım var.
Son satırımı okumadan cevap yazma. Okuduysan bir kez daha dikkatli oku çünkü yanlış okuyorsun ve yorumluyorsun. 8 yıldır Nvidia kullanıyorum ne olduğunu iyi biliyorum merak etme. Bunu şöyle düşün ve dediğim gibi kartın yeterliliğine göre değişir. Zayıf ve eski bir kart ile yeni çıkan oyunları ultra da oynamaya benzer bu durum. İstediğin de kapalı da tutabilirsin. Physx Nvidia için +1 bence.
Amd tarafında yapılan çalışmalar var ancak Physx gibi gelişmiş bir teknolojiye sahip değil.