Nvidia GTX 1080 Resmen Çıktı ! Fiyatı 699$

Umarım AMD çok iyi ürünler çıkarır. En azından 2k freesync monitörler g-sync lere göre oldukça ucuz

Adı üstünde espri bak "Espri". Beğenmiyorsan, beğenmezsin herkes benim esprimimi beğenecek diye bir kâide yok zaten, iyiki fanboy yazdık hemen aynısını bana yazmışsın. Neyse uzatmak istemiyorum artık, daha da uzatırsan güler geçerim. İyi sosyaller.

Abi dalga mı geçiyorsunuz bilerek mi yazıyorsunuz anlamış değilim şaşkınım. Adam Battlefield'ın Amd destekli oyunlardan birisi olduğunu demek istemiş. Yapılan yorumlara bakın

O paylaşılan capse itafen söylüyorum; Battlefield Amd optimizasyonlu oyunlardan bir tanesi, Call of Duty de uzun zamandır Nvidia desteğini ve optimizesini alan oyunlardan bir diğeri... Yani capsde bir mantık hatası var sanki.

Aslında HBM2 neden kullanmadıkları çok basit,daha doğrusu kullanamadıkları Çünkü HBM teknolojisinin patenti amd'ye ait, nvidia'da patent masrafları ödememek için GDDR5X diye bişey çıkarttı.

AMD destekli diye Nvidia düşmanı mı oluyor oyun . AMD vs Nvidia ve CoD vs BF'ye atifen yapılmış bir caps. Destek gibi olayları karıştırmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…