Nvidia GTX970'de Hangi Marka Seçilmelidir?

M3mo-Pc

Hectopat
Daha fazla  
Nvidia GTX970'de hangi marka seçilmeli konusunda tartışmalar yaşanmakta, bunlardan biri de benim. Hangi marka daha iyi? Lütfen CW, fan, ısınma vb. konuları göz önünde bulundurun. Çünkü ben de GTX970 alıcam.

Birisi MSI 970'lerin daha iyi overclock olduğuna dair bi site falan vermişti. Ben olsam ya üstteki arkadaşın verdiğini yada Asus'un kartını seçerim.

MSI GTX 970 diyorum. Bende bu ekran kartını alacağım.

Neden ? Bir sorun falan mı yaşadınız ?
Hayır hiçbir sorun yaşamadım ama daha performanslı olduğu için tercih etmesini önerdim. Benim sistemi aldığım sitede Gigabyte yoktu maalesef alamadım.
Birazda renginden dolayı aldım :) Sistemimde anakartım, ekran kartım, ramim, klavyem, farem, mouse pedim hatta koltuğum bile siyah kırmızı.

Hayır hiçbir sorun yaşamadım ama daha performanslı olduğu için tercih etmesini önerdim. Benim sistemi aldığım sitede Gigabyte yoktu maalesef alamadım.
Birazda renginden dolayı aldım :) Sistemimde anakartım, ekran kartım, ramim, klavyem, farem, mouse pedim hatta koltuğum bile siyah kırmızı.
Benimde alacağım kasa içindeki fanlar anakartım falan filan hepsi kırmızı-siyah. Biraz da o yüzden MSI tercih ettim daha şık görünüyor (bana göre) ancak GIGABYTE 1-2 fps daha performanslı ve 1-2 derece daha soğuk bildiğim kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı