Nvidia GTX970'de hangi marka seçilmeli konusunda tartışmalar yaşanmakta, bunlardan biri de benim. Hangi marka daha iyi? Lütfen CW, fan, ısınma vb. konuları göz önünde bulundurun. Çünkü ben de GTX970 alıcam.
Neden ? Bir sorun falan mı yaşadınız ?MSİ GTX 970 kullanıcıyım. Memnunum pişman değişim ama Gigabyte G1 tercih etmelisiniz.
Hayır hiçbir sorun yaşamadım ama daha performanslı olduğu için tercih etmesini önerdim. Benim sistemi aldığım sitede Gigabyte yoktu maalesef alamadım.
Benimde alacağım kasa içindeki fanlar anakartım falan filan hepsi kırmızı-siyah. Biraz da o yüzden MSI tercih ettim daha şık görünüyor (bana göre) ancak GIGABYTE 1-2 fps daha performanslı ve 1-2 derece daha soğuk bildiğim kadarıyla.Hayır hiçbir sorun yaşamadım ama daha performanslı olduğu için tercih etmesini önerdim. Benim sistemi aldığım sitede Gigabyte yoktu maalesef alamadım.
Birazda renginden dolayı aldımSistemimde anakartım, ekran kartım, ramim, klavyem, farem, mouse pedim hatta koltuğum bile siyah kırmızı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.