Sharpness ayarını otomatik 0.3 yapmış bunu arttırmam FPS yükseltir mi yoksa dokunmayayım mı?Yapay zeka destekli upscale gibi bişey sanırım. 1080p’yi 2K’ya upscale ediyor FPS yükseliyor gibi bişeydi heralde.
İşte bunun ayar mantığını, hangi seviyenin ne işe yaradığını hiç bilmiyorum. Geforce Experience üzerinden de ayarı var ama hiç anlamadım bu yüzden kurcalamadım. Sosyale konu da açmıştım cevap bulamadım alakasız şeyler söylendi.Sharpness ayarını otomatik 0.3 yapmış bunu arttırmam FPS yükseltir mi yoksa dokunmayayım mı?
Şimdi bu ayarın mantığı ben 720p çözünürlükte oynarken onu 1080p’ye upscale edip fps kaybını mı önlüyor? Garip bir ayar.İşte bunun ayar mantığını, hangi seviyenin ne işe yaradığını hiç bilmiyorum. Geforce Experience üzerinden de ayarı var ama hiç anlamadım bu yüzden kurcalamadım. Sosyale konu da açmıştım cevap bulamadım alakasız şeyler söylendi.
Evet benim bildiğim bu.Şimdi bu ayarın mantığı ben 720p çözünürlükte oynarken onu 1080p’ye upscale edip fps kaybını mı önlüyor? Garip bir ayar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.