NVIDIA, İsrailli sivil yardım kuruluşlarına 15 milyon dolarlık bağış yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terörist HAMAS'a mı yardım yapsalardı? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
1703649408657.png
1703649408657.png

Hamas savaş falan başlatmadı. Ortada barış falan yoktu. İsrail askerleri istediği eve girip istediği kişiyi gasp, tecavüz edebiliyordu. Siviller rastgele evlere girip evleri sahipleniyorlardı ve mahkeme onların lehine sonuçlanıyordu. Videoları var, bazı kaynaklardan bulabilirsin. Filistin yanlızdır, ortada barış falan yoktur. İki sol gazete haberi okuyup saçma duygulara kapılmayın lütfen, rica ediyorum. Lütfen.

Olay savaş başlatılması değil ve solculuktan uzak kişilerdenim solcu gazete vs. nefret ederim ki solcu gazete dediğin Filistini destekler zaten, saçma argüman yani. Hamas sivilleri öldürdü mü? Öldürdü. Bu yeterli bir sebep bence İsrail tarafı için sıcak çatışma başlatmak için. Sonuç olarak bilinçli olarak sivillerin ölümüyle başlayan savaşta iki taraftan da hayır gelmez.

Terörist HAMAS'a mı yardım yapsalardı? :)

HAMAS terörist olabilir ancak İsrail de terör devleti iki taraf da sorunlu.

NVIDIA bu hareketi ile bize resmen geri zekalı diyor. Ama bu konu hakkında diğerlerinde de olduğu gibi yapabilecek birşeyimiz yok.

İroniyi anlamayacak kadar. Neyse ya. :D

Hocam gülmüşüm bir de gercekten siz bunu ironi olduğunu nasıl anlamadınız :D

İroni olduğunu anladım. Senin üzerinden başka kişilere cevap verdim sadece :) Aramizda hala boykotun kola döken dayıların yaptığı gibi yapıldığını sananlar var.

Umurumda değil. Gelip de burada ergen ergen helal olsun NVIDIA diyenler İsrail'i babasının ülkesi gibi savunanlar kendi insanlığı sorgulasın. Ben masumların yanındayım ama gelip de şehit varken umursamayıp Filistin yürüyüşü yapanlarda insanlığını sorgulasın. Ayrıca yıllardır Doğu Türkistan'daki zülme ses çıkarmayıp Filistin'i destekleyenlere Doğu Türkistan'da zülüm varken ne yapıyordunuz demesi de ayrı bir ironik durum. Halen İsrail devletini gerçekten bir devlet sanıp seviyorsanız size yazıklar olsun. Bir şey olsa ülkede sizin ülkenize saldıracak bir vicdan yoksunu ülkeye sempati duymakta ayrı bir ironi.
Umrum değil, dediğim gibi Arap'ın savaşı. Ben büyük üstadın dediği gibi:
“İçtim şarabı
Giydim çorabı
…”

Olay savaş başlatılması değil ve solculuktan uzak kişilerdenim solcu gazete vs. nefret ederim ki solcu gazete dediğin filistini destekler zaten saçma argüman yani. Hamas sivilleri öldürdü mü öldürdü bu yeterli bir sebep bence İsrail tarafı için sıcak çatışma başlatmak için. Sonuç olarak bilinçli olarak sivillerin ölümüyle başlayan savaşta iki taraftan da hayır gelmez.

Solcu gazete dediğim nasıl Filistin'i destekliyor? Adamların İsrail-Filistin ile ilgili attığı postların yorumlarına bakarsan kitlesinin ne olduğunu kestirirsin. Ayrıca savaş başlatanın hamas olmadığını tekrar söyleyeyim. Ben filistin halkının yanındayım, Filistinlilerin kaç tanesi İsrail halkını rahatsız ediyordu? Kaç tanesi zorla İsraillilerin evlerini soyuyordu? Kimin mağdur olduğu gayet ortada, sadece görmek istemiyorsunuz. 20. yüzyıldan beri aynı terane, dön dolaş Filistin'e salla. İsrail sütten çıkmış ak kaşık, her şey Orta Doğu'nun suçu canım. Dünya siyonizmin elinde kavruluyor, gözünüzü açın.

İsrail'de sivil gençlerin katledilmesinden hoşlandıysanız Gazze'de ki hastanelerin, sivil mekanların ve / veya benzeri ortamların haritadan silinmesine de ağlamayacaksınız.
Yok, ağlamak istiyorsanız şu an bilgisayar başından kalkın. Gazze'ye gidin, orada sizi sırtından bıçaklayan Araplara yardım edin. Hatta onlarla beraber katledilin.
Yer mi? Yemez. Birinizde bile o yürek yok.
Daha net şekilde söyleyim. Filistin'e ağlayan herkes vatan hainidir gözümde. Türk bayrağı taşımayın.

İsrail de sivil gençlerin katledilmesinden hoşlandıysanız gaze de ki hastanelerin, sivil mekanların ve / veya benzeri ortamların haritadan silinmesine de ağlamayacaksınız.
Yok ağlamak istiyorsanız şu an bilgisayar başından kalkın gazeye gidin orada sizi sırtından bıçaklayan araplara yardım edin hatta onlarla beraber katledilin.
Yer mi? Yemez. Birinizde bile o yürek yok.
Daha net şekilde söyleyim. Filistine ağlayan herkes vatan hainidir gözümde. Türk bayrağı taşımayın.
Kaç yaşındasın? Sadece soruyorum. 15 mi? Bu kadar İsrail için ağlaman sence de garip değil mi?

Filistin zamanında bizi satsa da oradaki çocuklara üzülüyorum vicdan gene de yapacak bir şey yok zamanında bizi sattılar diye oradaki küçük çocukların suçu yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı