Ne hatası var?
Benim için mesele fazla FPS. Senin için 45 ile 60 FPS arasında hiçbir önem yok mu? Yoksa çok mu zenginsin?Arkadaşım mesele saf performans değil ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Bir kartı satın aldıktan sonra sadece Benchmark'larda mı kullanıyorsun? Üstelik son kullanıcı için bunlar çok anlamsız şeyler. Biz teknoloji okur yazarlığı yüksek kişiler olarak bununla ilgilenip sorunlarla baş edebiliriz ancak işten gelip akşamları iki saat oyun oynayacak kişiye en yüksek FPS'i alsın diye sorunlu bir kart aldırırsak o adamın günde ayırabildiği iki saati de zehir etmiş oluruz.
Ama şanssızlığın en çok AMD kartları vurduğunu inkâr edecek yoktur diye düşünüyorum.
O konularda hep başka bir yerde arıza çıktığının farkında değil misin?İkimiz de aşağı yukarı aynı zamandan beri forumu kullanıyoruz. Gerçekten gelip forumda açılan konuları tek tek atmam mı lazım? Hiç mi denk gelmedin o konulara?
Hocam yanlış anlamayın ama Nick altınızdaki rütbeyi hak ettiğini düşünmüyorum. WattMan nedir? Bir crash, sistemde çıkan bir olayı bildiren yalnızca bir bildirim sistemi.
Ben 6700 aldım gayet memnunum3060 Ti isteyen adama 6700 tavsiye edilir forumda, bilmeyebilir.
Zaten tek dayanağınız WattMan vs. 8GB gibi ölü yatırım kartları almak istiyorsunuz galiba buyrun alın.
8 GB 3070 mi kapanıyor yoksa 6700 XT 12 GB mı? Yoksa benim gözüm mü hatalı?@Shahdee benim için 45 ile 60 FPS arasındaki farktan daha önemlisi oyunun düzgün çalışıp çalışmadığı. Pat diye kapanacaksa ne yapayım ben 100 FPS'i? Yüksek FPS'te "oyun kapanacak mı, kapandı mı, bozuldu mu, sinematiğe girince ekran gitti sandım" dertleri yaşamaktansa kafam rahat bir şekilde daha düşük FPS'te oynarım.