NVIDIA isteyenlere AMD önerenler

Aldın, ölümüne savunacaksın değil mi?

Hayır hocam, NVIDIA isteyen adama da gidip AMD kart önermem zaten. Kullanıcı isteği doğrultusunda önerileri yapıyorum. NVIDIA ya da AMD almak kullanıcıya kalmış, bize de bir şey demek düşmez.

WattMan sorunları %100 çözülüp de kartlar tamamen sorunsuz çalışmadıkça ben önermeyeceğim. Aldırdığım hiçbir kullanıcının sorun yaşama ihtimalini görmeden öneri yapamam. Yapsam da bunu baştan söylerim. Şimdiye kadar çok PC toplattım. Kendime topladığım PC'lerde iki kez RX 6600 yerine 3050 ve 1660 Super tercih ettim. Evet daha düşük FPS alıyorum ancak kafam her anlamda çok daha rahat, sistem çok daha düzgün çalışıyor.

@333365 sana dememiştim, bana neyin kafasını yaşadığımı söyleyen arkadaşa demiştim hocam. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldın ölümüne savunacaksın değil mi? Daha ne diyeyim? Son kullanıcı neden sorunlarla boğuşsun? Sağlam bir kart alırım çok daha uzun süre sorunsuz kullanırım. Zaten çoğunluk da böyle düşünüyor ki NVIDIA'nın satışları AMD'yi tokatlıyor.
Ölümüne ben savunmuyorum ama çıkıpta “3060 render da daha iyi, ShadowPlay var” diyemiyorsun, hangimiz ölümüne savunuyoruz? :)

3060 Ti isteyen adama 6700 tavsiye edilir forumda, bilmeyebilir.

Zaten tek dayanağınız WattMan vs. 8GB gibi ölü yatırım kartları almak istiyorsunuz galiba buyrun alın.
Seve seve. 90 FPS ile hatalarla uğraşıp forumlarda gezeceğime rahat bir şekilde oyunumu 60 FPS oynamayı tercih ederim. Teknoloji şans işi. Ama şanssızlığın en çok AMD kartları vurduğunu inkâr edecek yoktur diye düşünüyorum.
O zaman konuya AMD İSTEMİYORUM diye bir not geçecekler. Biz f/p oranına bakarız.
Zaten konu sahibi son cümlesinde AMD istemiyorum yazanlara AMD önerenleri belirtmiş. Gerçi forumdaki papağanlar olduğu sürece bunun önüne geçmek zor.

@Akif kusura bakmayın hocam, bana diyorsunuz sanmıştım :D Forumdaki her şeyi kullanıcı isteği doğrultusunda yapmaya çalışıyoruz. Israrla AMD kart istemiyorum diyen adama da AMD önermek zaten hoş olmaz.

Arkadaşım mesele saf performans değil ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Bir kartı satın aldıktan sonra sadece Benchmark'larda mı kullanıyorsun? Üstelik son kullanıcı için bunlar çok anlamsız şeyler. Biz teknoloji okur yazarlığı yüksek kişiler olarak bununla ilgilenip sorunlarla baş edebiliriz ancak işten gelip akşamları iki saat oyun oynayacak kişiye en yüksek FPS'i alsın diye sorunlu bir kart aldırırsak o adamın günde ayırabildiği iki saati de zehir etmiş oluruz.

1684741415713.png

Ne aratırsan onu görürsün. Kullanmadığın kartlar hakkında konu açıp atıp tutmuşsun. Arama sonucu uzayıp gidiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00