Bu mesaja yanıt olarak yazmıştım @EdmonnDantes.Hocam yanlış anlamayın ama Nick altınızdaki rütbeyi hak ettiğini düşünmüyorum. WattMan nedir? Bir crash, sistemde çıkan bir olayı bildiren yalnızca bir bildirim sistemi.
Egolu insanları hiç sevmem. Egolu egolu yok siz ilkokula giderken ben burada yöneticilik yapıyordum gibi bir üslup kullanan sensin.Bu mesaja yanıt olarak yazmıştım @EdmonnDantes.
Bana gelip de sahip olduğum rütbeyi hak etmediğimi söyleyerek üslubunu sen bozdun zaten. İlk mesajlarındaki üslubundan bahsetmiyorum bile.
Sitenin sahibi olduğunu bilmiyordum fakat sahibiyseniz Nvidia’yı babanızın firması gibi savunmanız içler acısı.Bu mesaja yanıt olarak yazmıştım @EdmonnDantes.
Bana gelip de sahip olduğum rütbeyi hak etmediğimi söyleyerek üslubunu sen bozdun zaten. İlk mesajlarındaki üslubundan bahsetmiyorum bile.
Arkadaşlar sürekli eşit bütçede AMD NVIDIA'dan daha güçlü gibi söylemler duyuyorum. Ben bilgisayar mühendisliği okuyacağım ve oyun programlayı da düşünüyorum. Aynı zamanda yayın açmayı, bolca render almayı ve bolca oyun oynamayı da düşünüyorum. Bu durumda NVIDIA önerenleri çok gördüm. Peki sizce eşit bütçede hangisi alınmalı. Ve oyun için AMD'nin daha güçlü kartlarıyla karşılaştırılmasına rağmen render ve oyun için NVIDIA önerilmesinin sebebi ne(bu durum hala geçerli mi bilmiyorum) belirtirseniz mutlu olurum. Kafam çok karışık bu konuda.
Karşında 15 yaşında technopat forumcusu var sandın galiba sitede yönetici olmak ne gibi bir avantaj sağlıyor sana irl olarak? Bunu belirtme gereği duyman bile ne kadar acı objektif yazamıyorsun ve dalga geçer gibi mesaj atıyorsun üyelere.Hocam yanlış anlamayın ama siz muhtemelen ilkokula giderken ben bu sitede yöneticilik yaptım. Rütbeyi hak edip etmeyeceğime karar verecek konumda değilsiniz.
NVIDIA'nın bellek politikasını ben de eleştirdim ve hala da saçma sapan bir hamle olarak görüyorum. Eski mesajlarımda görebilirsiniz. Ancak sadece belleği daha düşük ve fiyatları daha yüksek diye NVIDIA'yı AMD'den daha kötü olmuyor. Aksine kullanıcılar her seferinde NVIDIA'yı tercih ediyorsa çok basit bir nedeni var: Kullanıcı memnuniyeti. AMD yıllardır kullanıcılarını bir türlü memnun edemediği için yüksek bellekle, daha yüksek benchmark sonuçlarıyla daha ucuza satılıyor. Siz de dalıyorsunuz hemen daha iyi diye. Hayır arkadaşım, kullanıcısını memnun edemeyen ürün iyi değildir bu kadar basit.
Baya baya dalga geçiyosun.nedeni basit bir şekilde stabilite. NVIDIA bir ekran kartı satın aldığında seni yarı yolda bırakmayacağını biliyorsun.
Yani eşit bütçede AMD'nin daha iyi olduğu doğru. Fakat AMD sadece ekran kartı satıyor. NVIDIA çözüm satıyor. Desteklediği çok teknoloji var ve sürücüleri AMD'den 50 kat daha iyi çalışıyor. Oyun oynayacaksanız AMD almanız üzmez. Ayrıca bu "bütçe" ne kadar?
@Arda Gündoğdu nedeni basit bir şekilde stabilite. NVIDIA bir ekran kartı satın aldığında seni yarı yolda bırakmayacağını biliyorsun. Hele bir de bu PC'de iş yapacaksan stabilitenin ne kadar önemli olduğunu biliyor olmalısın. Donanımın her şey olmadığını Mac satışları da kanıtlıyor zaten.