NVIDIA isteyenlere AMD önerenler

Hocam yanlış anlamayın ama Nick altınızdaki rütbeyi hak ettiğini düşünmüyorum. WattMan nedir? Bir crash, sistemde çıkan bir olayı bildiren yalnızca bir bildirim sistemi.
Bu mesaja yanıt olarak yazmıştım @EdmonnDantes.

Bana gelip de sahip olduğum rütbeyi hak etmediğimi söyleyerek üslubunu sen bozdun zaten. İlk mesajlarındaki üslubundan bahsetmiyorum bile.

Bana gelip de sahip olduğum rütbeyi hak etmediğimi söyleyerek üslubunu sen bozdun zaten. İlk mesajlarındaki üslubundan bahsetmiyorum bile.
Egolu insanları hiç sevmem. Egolu egolu yok siz ilkokula giderken ben burada yöneticilik yapıyordum gibi bir üslup kullanan sensin.

Sitenin sahibi olduğunu bilmiyordum fakat sahibiyseniz Nvidia’yı babanızın firması gibi savunmanız içler acısı.

@Arda Gündoğdu nedeni basit bir şekilde stabilite. NVIDIA bir ekran kartı satın aldığında seni yarı yolda bırakmayacağını biliyorsun. Hele bir de bu PC'de iş yapacaksan stabilitenin ne kadar önemli olduğunu biliyor olmalısın. Donanımın her şey olmadığını Mac satışları da kanıtlıyor zaten.

Yani eşit bütçede AMD'nin daha iyi olduğu doğru. Fakat AMD sadece ekran kartı satıyor. NVIDIA çözüm satıyor. Desteklediği çok teknoloji var ve sürücüleri AMD'den 50 kat daha iyi çalışıyor. Oyun oynayacaksanız AMD almanız üzmez. Ayrıca bu "bütçe" ne kadar?

Karşında 15 yaşında technopat forumcusu var sandın galiba sitede yönetici olmak ne gibi bir avantaj sağlıyor sana irl olarak? Bunu belirtme gereği duyman bile ne kadar acı objektif yazamıyorsun ve dalga geçer gibi mesaj atıyorsun üyelere.
Moderatörün yapacağı bir tutum mu sence?
AMD, Nvidia tarafından iyi güçlü diyen olmadı.
4090 alacakken gidipte kimse AMD önermez bütçe taraflı olmadıkça

Boşuna tartışıyoruz tamamen zaman kaybı.Moderatör, bilgi birikimini paylaşacakken laf dalaşına giriyor seviyesiz üslupla. Kimseyi küçümsemek için örnek vermiyorum; Devlet dairelerinde bu gibi kişilere oldukça denk gelebilirsiniz. Galerici olduğum için 1000'1 türlü insanla muhattap oluyorum çözmek zor değil. Daha da aktif olmaya gerek yok bu forumda. Teşekkürler herkese
nedeni basit bir şekilde stabilite. NVIDIA bir ekran kartı satın aldığında seni yarı yolda bırakmayacağını biliyorsun.
Baya baya dalga geçiyosun.

Öncelikle teşekkür ederim. Yaklaşık 25K'lık bir bütçe ile NVIDIA bir sistem toplamayı düşünüyorum fakat şu anda değil de yazın bu konuyla ilgili destek isteyeceğim. Şimdilik sadece NVIDIA almamın daha mantıklı olup olmayacağını öğrenmek istedim. Ki artık daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Teşekkür ederim aklımdaki sorunun çoğu cevaplandı.

Baç tane mesajda herkes AMD daha iyi diyor. Yalnızca saf güçte daha iyi. Saf güce bu kadar bağlıysanız buyurun Intel alın. Fiyat olarak da çok daha uygun.

Moderatör değilim. Bu sitede yaşadıklarım ise bana bugün bildiklerimi öğretti. Tecrübelerimi ve faydalarını saymıyorum bile. Biz yalnızca tüketici olarak bakmıyoruz. Siz oyunlarda yüksek FPS aladurun biz markalara BIOS yazdıralım. Buyurun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki ben soruyorum 3070 8GB alıpta 2K Ultra oyun oynayacağım derken bi hevesle RE4, Last of Us ve Jedi Survivor indirdin ve crash yiyip texture kısmak zorunda kaldın. Sonra videolarda 6700 XT’nin drop bile olmadan şakır şakır oynattığını gördün.

Bu durumda yolda bırakan Nvidia olmuyor mu? Eşek yüküyle para vermişsin, rakibinden 4K fazla vermişsin. Aynı seri içindeki 3060 bile 12 GB VRAM’e sahipken senin aldığın 3070 üvey evlat gibi.

Birbirimizi kırmaya gerek yok. Fakat bunlar babamızın firması değil, ben Türkiye’de yaşıyorum. Dolayısıyla bana FP ürünü gerekiyor, ben öyle ofisimde 4090 yatan biri değilim. Haliyle öyle olsa ben de AMD beğenmezdim. Orta bütçeyle yola çıkıpta 3060 alan bi insan ya bilmiyor yada Nvidia diye iyidir düşüncesine kapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…