deepnise
Kilopat
Ben sadece neden pahalı ve neden çok tercih ediliyor gibi soruların sadece 1 cevabını verdim. Oyun oynayan birinin zaten umrunda olmaz.Bu amacı oyun oynamak olan birinin gram umurunda olmuyor.
Ben sadece neden pahalı ve neden çok tercih ediliyor gibi soruların sadece 1 cevabını verdim. Oyun oynayan birinin zaten umrunda olmaz.Bu amacı oyun oynamak olan birinin gram umurunda olmuyor.
bu işlerden anlamayan biri güler. Anlayan biri AMD ekran kartlarının 3D render konusunda gram değeri olmadığını bilir. Bazı GPU render motorları AMD kartları bile desteklemiyor. Render konusunda AMD sınıfta kalıyor benchmark üzerinde görüldüğü gibi.
Onlara bende dahilim. 6600 XT'nin mimarisi ne kadar sağlam olsa da yazılım konusunda bariz geride.•Sürücü stabilizasyonu da AMD'nin başka bir problemi. Reddit ve benzeri forumlarda 6600XT ve 3060'ı deneyimleyip 3060'ı daha stabil bulduğunu söyleyen bir sürü insan var.
Onlara bende dahilim. 6600 XT'nin mimarisi ne kadar sağlam olsa da yazılım konusunda bariz geride.
WattMan problemi büyük ihtimalle.Hocam meraktan soruyorum ne gibi sorunlar yaşadınız 6600XT ile yazılım anlamında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.