NVIDIA kontrol panelinde görüntüleme ayarları gözükmüyor

Hocam ne demek istediniz anlamadım?

Hocam laptopun kendi ekranının G-Sync desteklediğini ilk kez duyuyorum. Harici monitörü DisplayPort'la bağladığınız zaman destekler ama laptopların çoğunda DisplayPort girişi yok.

Hocam şimdi fark ettim Intel grafikleri kontrol merkezinde gözüküyor monitör ama HDMI'da NVIDIA Control panelde görünüyordu ilginç doğrusu.
Intel'den Adaptive Sync açabiliyorum G-SYNC olmuyor

Hocam şimdi fark ettim Intel grafikleri kontrol merkezinde gözüküyor monitör ama HDMI'da NVIDIA Control panelde görünüyordu ilginç doğrusu.
Intel'den Adaptive Sync açabiliyorum G-Sync olmuyor.

Hocam üstte de yazmıştım zaten işlemcinize gömülü ekran kartı var oradan bazı ayarlar yapılabilir ama NVIDIA kadar detaylı değildir.

Hocam üstte de yazmıştım zaten işlemcinize gömülü ekran kartı var oradan bazı ayarlar yapılabilir ama NVIDIA kadar detaylı değildir.

Hocam buradan sadece Adaptive Sync etkinleşiyor G-SYNC ile farkı nedir?

Bir de monitörün ayarlar ekranında zaten FreeSync var hangisini açmam gerek

Hocam buradan sadece Adaptive Sync etkinleşiyor G-Sync ile farkı nedir?

Bir de monitörün ayarlar ekranında zaten FreeSync var hangisini açmam gerek.

Hocam Adaptive Sync hem NVIDIA hem AMD ekran kartlarını destekliyor G-Sync kadar iyi olmasa ekran yırtılmasını vs. önler ama mouse hissiyatını düşürür. Ben G-Sync pek tercih etmem açıkçası çünkü Valorant, CS2 tarzı oyunlarda eksidir bence ama hikaye oyunları vs. işe yarar. FreeSync'yi açsanızda açmasanızda bir etkisi olmayacaktır çünkü AMD ekran kartlarını destekliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı