NVIDIA, Madencileri Engellemek İçin RTX 3060 Hash Değerini Limitliyor

Yine bulurlar bir yöntemini.

Minareyi çalan kılıfını hazırlar. (Pek uymadı ama olsun. :D)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bulamazlar. Yazılım odaklı bir şey olsaydı altından girip üstünden çıkarlardı ama donanım engeli var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bulamazlar. Yazılım odaklı bir şey olsaydı altından girip üstünden çıkarlardı ama donanım engeli var.

O zaman tamam. Ben yazılımsal bir kısıtlamadır diye düşündüm.

Amacı para kazanmak olan bir şirket, malının satılmasından rahatsız oldu değil ya. Belli ki, bir bit yeniği var veya bu durumdan kendileri de ekonomik olarak zarar gördü.

Donanımsal olarak kısıtlayabileceklerini sanmıyorum. Kısıtlarlarsa kart güçsüzleşir, en büyük avantajı paralel işlem zaten GPU'ların. Kartı aldım, istediğimi yaparım sana ne? Cebin doluyor mu, doluyor. Firmaların bu mantığını sevmiyorum.

Yazılımsal olarak alınan tüm önlemler bir şekilde kırılır. VBIOS editlenir, illa birisinden bir yöntem çıkar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı