NVIDIA ne yapmaya çalışıyor?

Bende RX 570 8 GB kullandım asla ne WattMan ne de siyah ekran, kusursuz bir deneyim yaşadım hayatımdaki bütün şansımı kullanmış gibiydim fakat 6000 serisinde öyle değildi sürekli WattMan hatası aldım tek çaresi değişimdi ve şimdi kusursuzca yakın bir deneyim ile kullanıyorum.

Kısacası iki ucu şeyli değnek İki markanın da kusurları var. İki markanın da acayip saçmaladığı yönleri var.

Sizinkide tam tersi olmuş benimkinin boşuna demiyoruz teknoloji şans işidir diye.

Kısacası iki ucu şeyli değnek iki markanın da kusurları var. İki markanın da acayip saçmaladığı yönleri var.

Hatasız kul olmaz hocam yapacak bir şey yok geri kalanı kullanıcı tercihi.

Nvidia'da da yaşanıyor mu bu olay?
Nvidia'da olmuyor, fakat Nvidia'da eğer ekran kartı sürücüsü çökerse daha sinir bozucu şeyler yaşanabiliyor, Mavi Ekran, Siyah Ekran gibi. Tamam siyah ekran AMD'de yaşıyor ama WattMan aldığında sürücüyü tekrar açarak yoluna bakabiliyorsun.

Nvidia'da da yaşanıyor mu bu olay?
Hocam genellikle yaşanmıyor. Yaşansa da %1 gibi birşey. Ama yaşanırsa mavi ekran siyah ekran gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. AMD'de ise genellikle sadece siyah ekran oluyor. O da kullandığınız programın kapanmasına neden oluyor. Ardından sürücü kendini tekrardan pasif hale getiriyor ve yolunuza devam ediyorsunuz.

Nvidia uzun yıllardır böyle en büyük neden AMD'nin rekabet edememesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…