NVIDIA Quadro FX1800, 250W'da çalışır mı?

MtkPro

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben NVIDIA Quadro FX 1800 almayı planlıyorum. Ancak ekran kartının 250W PSU'da çalışabileceğini öğrendim ve benim PSU'mun Peak Power'ı 250W.
Sizce bu ekran kartını sıkıntısız çalıştırabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleriniz nedir? Bir de ne kadara alacaksınız? Bir de ne amaçlı kullanacaksınız?

Düzenleme: Ekran kartı 59 Watt ile çalışıyormuş. Gayet düşük fakat şahsen yine de önermem. İşlemci nedir onun merakı içerisindeyim.

Merhaba ben NVIDIA Quadro FX 1800 almayı planlıyorum. Ancak ekran kartının 250W PSU'da çalışabileceğini öğrendim ve benim PSU'mun Peak Power'ı 250W.
Sizce bu ekran kartını sıkıntısız çalıştırabilir miyim?
Sistemin stabilitesinin korunması için uygun fiyatlı 450w PSU'lar seçmeniz daha iyi olabilir. Bu PSU'nuzun markasına ve kaç yıllık olduğuna da bağlıdır.

Sistem özellikleriniz nedir? Bir de ne kadara alacaksınız? Bir de ne amaçlı kullanacaksınız?

Düzenleme: Ekran kartı 59 Watt ile çalışıyormuş. Gayet düşük fakat şahsen yine de önermem. İşlemci nedir onun merakı içerisindeyim.

ASUS M2N68 AM-SE 2 anakartım vardı hatırladığım kadarıyla. İşlemcim AMD Athlon 2 X2 250.RAM 3 GB DDR2. Ve ayrıca bir sitede önerilen PSU 250W.
Sistemin stabilitesinin korunması için uygun fiyatlı 450w PSU'lar seçmeniz daha iyi olabilir. Bu PSU'nuzun markasına ve kaç yıllık olduğuna da bağlıdır.
Teşekkürler.

Ve ayrıca bir sitede önerilen PSU 250W.
Evet ama sürpriz bir şekilde işlemcin ya çok yüksek harcıyorsa diye düşündüm, bilmediğim için.

Önermem ama yine de çalışır bu arada. Al bir dene bence olmadı değişirsin hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı