NVIDIA Reflex, Valorant İçin Önemli mi?

Bu teknolojiye sahip kullanıcılar özellikle FPS oyunların da daha doğrusu Valorant da +'sını yaşıyor mu kapatıp kullanınca veya açınca bir şeyler hissediyor musunuz?
Ve AMD kart kullanan arkadaşlar NVIDIA geçince bu özellik sayesinde bir akıcılık kazandı mı?

Bu teknolojiye sahip kullanıcılar özellikle FPS oyunların da daha doğrusu Valorant da +'sını yaşıyor mu kapatıp kullanınca veya açınca bir şeyler hissediyor musunuz?
Ve AMD kart kullanan arkadaşlar NVIDIA geçince bu özellik sayesinde bir akıcılık kazandı mı?
Bu ayarın FPS'e veya akıcılığa bir etkisi yok, sadece input lag'ı düşürüyor. Mesela AWP ile cross koydunuz dersiniz ya sıktım ölmedi diye, o muhabbet işte. O ayarı açarsanız reflex teknolojisi sayesinde girdi daha hızlı işleniyor. Örnek olarak şöyle bir video bırakayım;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1707407933440.png

Reflex kapalı 60 FPS ile reflex açık 60 FPS ile neredeyse %100 fark var eğer 360 Hz gibi bir görüntü hızında oynuyorsanız çok daha fazla. (bu ayar FPS inizi arttırmaz sadece oyun içerisindeki gecikmeyi azaltır)

Eki Görüntüle 2110748

Reflex kapalı 60 FPS ile reflex açık 60 FPS ile neredeyse %100 fark var eğer 360 Hz gibi bir görüntü hızında oynuyorsanız çok daha fazla. (bu ayar FPS inizi arttırmaz sadece oyun içerisindeki gecikmeyi azaltır)
Akıcılık VS etkisi yok mu yani?
Ben bir maçta oyun çok akıcıyken başka bir maçta valorant da aynı akıcılığı alamıyorum bu neden oluyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı