vKai
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
Beta olduğunu bilerek almadım. NVIDIA'nın elinde üst düzey teknolojiler vardı, ama RTX'den emin değildi. Bu yüzden önden RTX 2000 piyasaya sürüldü ve seride RTX denendi. Başarılı olduklarını gördüklerinde zaten var olan geriye kalan teknolojileri ekleyip RTX 3000'i piyasaya sürdüler. Fikrimce böyle, zira 2 yılda bu kadar korkunç düzeyde teknoloji geliştirilmesinin imkanı da, ihtimali de, mümkünatı da yok.
Dostum devasa firma NVIDIA sence emin olmadığı RTX teknolojisini ana ekran kartı olarak piyasaya sürer mi hele ki AMD'nin bu kadar pazara girdiği yıllarda 3000 serisinde geriye bir teknoloji eklenmedi lansmanı izlediysen RTX 2.0 versiyonunu 2000 serisine uygun hale getirdiler 3000 serisine yazılımsal ekstra bir özellik eklenmedi donanımı arttırıldı.
Beta olduğunu bilerek almadım. NVIDIA'nın elinde üst düzey teknolojiler vardı, ama RTX'den emin değildi. Bu yüzden önden RTX 2000 piyasaya sürüldü ve seride RTX denendi. Başarılı olduklarını gördüklerinde zaten var olan geriye kalan teknolojileri ekleyip RTX 3000'i piyasaya sürdüler. Fikrimce böyle, zira 2 yılda bu kadar korkunç düzeyde teknoloji geliştirilmesinin imkanı da, ihtimali de, mümkünatı da yok.
Ben mesela Apple'nin iPhone 8 Plus modelini kullanıyordum iPhone X ile birlikte çıktı bendebilirdim X almasını ama yüz tarayıcısını ilk defa bir telefona koydular ve parmak izini kaldırdılar cesaret edemedim ama Apple'nin güvenmediği bir ürünü satmayacağını biliyordum koca firmanın ismini karalamak var.