Çözüldü NVIDIA sistem güncelleme sonrası siyah ekran oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pispushy

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartına yeni güncelleme geldi ve kurulumunu yaptım. Normalde siyah ekran gelip gitmesi lazım arada bir ama son 2 güncellemedir ekran siyah oluyor. Kurulumda ve ekran tekrar gelmiyor. Bilgisayara yeniden başlatınca tuştan ekran açılıyor kullanmaya devam edebiliyorum ve kurulumuda yapmış olduğunu görüyorum. Ama bu sorun tam olarak nedir? Bilgisayar yeni olduğu için kafaya taktım açıkçası. Sürücülerim da güncel ama sorunu anlayamadım neden böyle bir şey yapıyor benden başka birilerinde var mı? Varsa çözümü nedir her güncelleme sonrası PC'mi resetlemem gerekecek? Anlamadım.

Çözüm
Monitörüm 165 Hz OC'li olduğu için bir arkadaş 144'e çekmemi söyledi öyle tekrar güncelleme yaptığım da düzeldi. Kurulum sırasında ekran kararıyor sonra geri geldi ve kurdu ama 165 Hz olarak kullanamayacağım anlamına mı geliyor bu? Yoksa ilerleyen güncellemelerde düzelir mi?
Monitörüm 165 Hz OC'li olduğu için bir arkadaş 144'e çekmemi söyledi öyle tekrar güncelleme yaptığım da düzeldi. Kurulum sırasında ekran kararıyor sonra geri geldi ve kurdu ama 165 Hz olarak kullanamayacağım anlamına mı geliyor bu? Yoksa ilerleyen güncellemelerde düzelir mi?

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı