Arkadaşlar merhaba. Güncelleme gelmişti bende yaptım. Ama işim çıktığı için yarıda kestim güncellemeyi. Yeniden başlatma gerek dedi. Ben de vaktim olmadığından güç tuşundan kapattım. Şimdi ise siyah ekranda kaldı. Sizce ne yapmalıyım?
Evet. Birden çok kez tıklayın ekran gelene kadar.Hocam F8 galiba değil mi?
Onun formattan başka çözümü ok gözünüz korkmasın formatta zor bir şey değil.
Deneyimliyim bunu bende yaşadım ama bende elektrik kesilmişti.![]()
Başka çözüm olmaması acaba böyle denmesinin sebebi olabilir mi? Size ne oluyor anlamıyorum. Aklınıza ne gelirse şunu deneyin bunu deneyin diye yazıyorsunuz başka cevap yazanlara kızıyorsunuz.Geldi yine "bas formatı" diyen tipler.
Başka çözüm olmaması acaba böyle denmesinin sebebi olabilir mi? Size ne oluyor anlamıyorum. Aklınıza ne gelirse şunu deneyin bunu deneyin diye yazıyorsunuz başka cevap yazanlara kızıyorsunuz.
Format atmayı biliyorum. Bu arada önyükleme menüsüne de giremiyorum. Toshiba logosu bile gelmiyor.
Son kez önyüklemeye girmeye çalışayım dedim. F8 değildi sonradan aklıma geldi. Böyle oldu. Sizce sorun var mı?Aslında bir miktar daha beklemek çözüm olabilir. Bende de sorun böyle çözülmüştü daha önce.
Çözülecek gibi duruyor. 1 saat bilgisayarı kendi haline bırakın.Son kez önyüklemeye girmeye çalışayım dedim. F8 değildi sonradan aklıma geldi. Böyle oldu. Sizce sorun var mı?Eki Görüntüle 958836
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.