Nvidia takımı Twitter hesabından paylaştığı bilgiye göre büyük ölçüde ekran kartı stoğu yolda. Bu fiyatları kesinlikle etkileyecektir. Eklenen resimde konteynerların Photoshop'la yeşil yapıldığı görülüyor. Hadi hayırlısı.
Yeni seri ekran kartlarının geliş tarihi henüz belli değil ama. Atıyorum 2 ay sonra çıksa, bizdeki parça fiyatları öyle ahım şahım pek değişmeyecektir. Yeni serinin pahalı bir fiyata sahip olacağını düşünüyorum. En fazla %10 fark eder bence. Ve hatta bakacak olursanız 2 sene önce piyasaya çıkan kartlar hala dikkate değer miktarda ucuzlamadı güzel yurdumdaŞöyle de bir durum var yakında yeni seri ekran kartları gelecek. E bu durumda eskileri ellerinden çıkartmak isteyecektir firmalar. Hazır stoklar da artmışken bence fiyatlar biraz da olsa düşecektir diye düşünüyorum.
"Şop şop inanmayın ne iyisi amede yav sen envidya kazık sen ne yapmışssan boşver envidyayı amede al."Şimdi bir kaç AMD ''fanboyu'' gelip ''shop'' der.
Amazon'da GTX 1060'lar 350 Dolar civarı, belki oraya biraz etki edebilir. Ama bizim burada etkisi hissedilmez diye düşünüyorum. Satıcılar kuru fırsat bilip şu anki fiyatlara yakın bir fiyat politikası izlerler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.