NVIDIA sürücü ve uygulama güncellemesi sonrası FPS düşüşü

mertkynrpnr

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımda sürücü güncellemesi ve NVIDIA uygulamasının güncellemesini yaptım GeForce Experience adlı uygulamadan yaptıktan sonra oyuna RDR 2'ye girdiğim girdiğimde FPS de çok büyük düşüşler ve grafikler de bozulma gördüm. Ultra ayarlar da 80-90 FPS ile rahatça oynarken şimdi en fazla 50 - 60 FPS ile oynayabiliyorum ve grafikler de bozuldu hiç ayarlarına dokunmama rağmen. DDU ile driver kaldırdım tekrar yükledim ama aynı sorun devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim;

RTX 4060
İ7 11700F
32 GB Ram
700W PSU

Manuel olarak mı yaptınız yoksa program otomatik mi yaptı?
Driver kurulumunu mu ?

PC Yi güvenli modda başlatıp DDU ile sürücüyü kaldırdım sonra normal modda otomatik başladı NVIDIA nın sitesine girip son çıkan sürücüyü indirdim ve kurdum. Acaba son çıkan sürücü de bir sıkıntı var da bir öncekini mi indirmek gerekiyor ?

PC Yi güvenli modda başlatıp DDU ile sürücüyü kaldırdım sonra normal modda otomatik başladı NVIDIA nın sitesine girip son çıkan sürücüyü indirdim ve kurdum. Acaba son çıkan sürücü de bir sıkıntı var da bir öncekini mi indirmek gerekiyor ?

Driver kurulumunu mu?

PC'yi güvenli modda başlatıp DDU ile sürücüyü kaldırdım sonra normal modda otomatik başladı NVIDIA'nın sitesine girip son çıkan sürücüyü indirdim ve kurdum. Acaba son çıkan sürücü de bir sıkıntı var da bir öncekini mi indirmek gerekiyor?

PC'yi güvenli modda başlatıp DDU ile sürücüyü kaldırdım sonra normal modda otomatik başladı NVIDIA'nın sitesine girip son çıkan sürücüyü indirdim ve kurdum. Acaba son çıkan sürücü de bir sıkıntı var da bir öncekini mi indirmek gerekiyor?

Bence dediğin gibi bir önceki sürümü yüklemeyi dene. Ben AMD'nin son çıkan sürümünü indirdikten sonra bilgisayar saçma sapan kasmaya başlamıştı, önceki sürümü yükleyince düzelmişti.

Tamam deniyim bi. Düzelmezse tekrar gelirim teşekkürler.

Bence dediğin gibi bir önceki sürümü yüklemeyi dene. Ben AMD'nin son çıkan sürümünü indirdikten sonra bilgisayar saçma sapan kasmaya başlamıştı, önceki sürümü yükleyince düzelmişti.
Bir önce ki çıkan driver sürücüsünü yükledim siteden ama gene aynı sorunla karşı karşıyayım. Neden oluyor hala anlamadım lütfen yardımcı olun bu sorunu çözmeme.

Son düzenleme:
Tamam deniyim bi. Düzelmezse tekrar gelirim teşekkürler.

Bir önce ki çıkan driver sürücüsünü yükledim siteden ama gene aynı sorunla karşı karşıyayım. Neden oluyor hala anlamadım lütfen yardımcı olun bu sorunu çözmeme.
Peki sorun sadece RDR2 de mi acaba?

Eğer oyunla ilgili bir sorun olsaydı driver güncellemesinden sonra bozulmazdı.

Merhaba sorunu sana şu şekilde anlatayım driver güncellemesi sorun değil sorun uygulamayı sakın güncelleme bende uygulumayı güncelledim mi 40 FPS düşüyor DDU da işe yaramıyor formatla ancak toparladım 2 defa başıma geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı