fatih1452
Centipat
- Makaleler
- 1
DDU üzerinden sildim. Geri yüklemek istiyorum, böyle bir hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Özelliklerde resimde var.
Tamam hocam, kusura bakmayın biz arkadaşınız kadar bilgili değiliz. 425.91 Sürümünde kuruluma devam edebilirsiniz.391 kuruluyor zaten onda bir sıkıntı yok ki.
O bana niye o zaman 425 sürümünü verdi?
sen buraya 425 sürümünü kuramıyorum diye gelmedin mi? Cevap beğenmiyorsun.
Tamam hocam, kusura bakmayın biz arkadaşınız kadar bilgili değiliz. 425.91 sürümünde kuruluma devam edebilirsiniz. Adam sana ne olduğunu söylüyor, inatla kurmuyorsun.
Dediğim gibi 820M'in Kepler mimarili ve Fermi mimarili olmak üzere 2 sürümü var. NVIDIA, 391.35'ten sonra çıkan sürücüleri (397.31 ve üstü) Kepler 820M kullanıcılarının olduğunu varsayarak koyuyor oraya. Fakat Fermi 820M için bunlar uyumsuz. Sadece 391.35 uyumlu.O bana niye o zaman 425 sürümünü verdi?
Dediğim gibi 820M'in kepler mimarili ve fermi mimarili olmak üzere 2 sürümü var. NVIDIA, 391.35'ten sonra çıkan sürücüleri (397.31 ve üstü) kepler 820M kullanıcılarının olduğunu varsayarak koyuyor oraya. Fakat fermi 820M için bunlar uyumsuz. Sadece 391.35 uyumlu.
Aynen, moderatörün hatası maalesef. Keşke "eğer bu kurulmazsa bunu kurun" deyip 391.35 sürümünü de verseydi. O zaman bu tip sorunlar olmazdı.Bu yanlış vermiş o zaman.
Dediğim gibi 820M'in kepler mimarili ve fermi mimarili olmak üzere 2 sürümü var. NVIDIA, 391.35'ten sonra çıkan sürücüleri (397.31 ve üstü) kepler 820M kullanıcılarının olduğunu varsayarak koyuyor oraya. Fakat fermi 820M için bunlar uyumsuz. Sadece 391.35 uyumlu.
Özel seçeneğine tıkla ve İleri de, GeForce Experience'ın tikini kaldır, Temiz kurulum seçeneğini işaretle ve İleri de.Hangisini seçeceğim?
Özel seçeneğine tıkla ve ileri de, GeForce Experience'ın tikini kaldır, temiz kurulum seçeneğini işaretle ve ileri de.
GeForce Experience ile kurmayı deneyin.
Özel seçeneğine tıkla ve ileri de, GeForce Experience'ın tikini kaldır, temiz kurulum seçeneğini işaretle ve ileri de.
Arkadaşımız size en başında en uygun çözümü söylemiş, neden uygulamadınız? GeForce Experience yazılımı hem kartınızın en son sürücüsünü bulur, hem de bahsettiğiniz kurulum hatasını hatasız şekilde halleder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.