fatih1452
Centipat
- Makaleler
- 1
DDU üzerinden sildim. Geri yüklemek istiyorum, böyle bir hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Özelliklerde resimde var.
Kurdum ya.
Siz NVIDIA sürücüsü kurdunuz. GeForce Experience yazılımını değil.
Özel seçeneğine tıkla ve ileri de, GeForce Experience'ın tikini kaldır, temiz kurulum seçeneğini işaretle ve ileri de.
GeForce kurmama gerek yok ki.
Arkadaş zaten sorunu çözmüş. Özel durumlar haricinde "GeForce Experience" kurmasına gerek yok.Yani hepimizden daha tecrübelisiniz? Pekâlâ![]()
Yani hepimizden daha tecrübelisiniz? Pekâlâ![]()
Arkadaş zaten sorunu çözmüş. Özel durumlar haricinde "GeForce Experience" kurmasına gerek yok.
Eğer sürücüyü kurduysanız gerek yok.Gerek mi yüklemek?
Eğer sürücüyü kurduysanız gerek yok.
Ayrı bir konu açarsanız veya ilgili olan konudan mesaj atarsanız bilen birileri yardımcı olacaktır.Kurdum. Şu resmede bir yardımcı olursan.
Driver ve DDU inmiş olsun. Cihazın internet bağlantısını kesin. DDU ile Driver kaldırıp yeni sürücüyü kurun. Bu işlemlerden donra interneti verin cihaza. İnternet açıkken Windows sistem Driver'sız diye temel Driver'ı internetten indirip kuruyor. Ondan dolayı hata oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.