NVIDIA vs AMD

Siz hangi ekran kartını kullanıyordunuz, şimdi ne kullanıyorsunuz?

Hocam ikinci el 3080'ler 15-16 bin TL bandında o kadar bütçe ayırmak istemiyorum artı olarak ikinci ele güvenemiyorum. Onun haricinde sizin yazılım olarak baz aldığınız başlık 3D tasarım ya da oyun tasarımı mı?

Abarttın. TR garantilileri bile 10K altına rahatça bulunuyor.

Sıfır almaya kalkınca 16 binden başlıyor, MSI 19 bin, ASUS 28 bin civarına denk geliyor. Sahibinden'de sıfır denilen kutusu açılmış ürünlerin ne kadar sıfır olduğunu bilemeyiz fakat yine de satıcı yeterli güveni sağlarsa alınabilir ama ben almazdım.

Ben NVIDIA tabanlı ASUS marka bir ekran kartı alırdım, bütçenize göre kendi kararınızı alabilirsiniz. Ayrıca NVIDIA daha köklü bir firma ayrıca sürücü sorunları da pek yaşanmıyor.

2-2,5 yaşında kartlar sıfır alınmaz bu devirde maalesef. Sıfır 3080 yerine 4070 var mis gibi.

3080 ve üstü almıyorsan AMD daha iyi.

NVIDIA kullanıcısı olarak ben oyun için AMD öneriyorum. Yazılımsal olarak bir tık AMD düşük kalsada ürettikleri kartlar çok güçlü muadili NVIDIA kartlarına göre.

Bir şey merak ediyorum. RX 570 GPU kullandığım zamanlarda 165 hz ana monitör yanında 60 hz 2. Monitörüm vardı. İkisini aynı anda kullanınca vram hızı sürekli yüksek hızda çalışıp boştayken kartın ısınmasına neden oluyordu, sizde böyle bir problem mevcut mu?

Konu sahibi için intel işlemci ve nvidia tercih etmesini tavsiye ederdim. Bu ikili daha iyi iş çıkartır diye düşünüyorum.

Siz hangi ekran kartını kullanıyordunuz, şimdi ne kullanıyorsunuz?
1030 - 6600
Hocam bazı sorunlar herkeste olmuyor. Sürücü ayarlarından düzeltilebilir bir sorun gibi, en kötü boştayken undervolt yaparsınız, oyuna özel OC yapma seçeneği var oyuna girdiğinizde otomatik yükseğe alır değerleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…