Nvidia web driver 346.03.06f01 Grafiksel sorun

Batuhan Apatay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Photoshop'ta fırça ile çizerken değişik grafiksel sorunlar ortaya çıkıyor. Bazen haxball oynarken de çok aşırı derece de kasıyor. Böyle 15 20 fps gibi oluyor oyun.

Nvidia web driver 346.03.06f01 yüklü. Neden böyle şeyler oluyor? Sanırım tek sorunu bu kaldı hackintosh'un.

Screen Shot 2016-04-20 at 17.16.06 copy.jpg
Screen Shot 2016-04-20 at 17.45.04 copy.jpg

www.haxball.com oyun bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu izle...

Kod:
1. **Must set password in preferences first**

2. Download latest CUDA drivers: http://www.nvidia.com/object/mac-driver-archive.html

3.  /Applications/Adobe\ Premiere\ Pro\ CS6/Adobe\ Premiere\ Pro\ CS6.app/Contents/GPUSniffer.app/Contents/MacOS/GPUSniffer

4. Find 'Name' of card. Copy it.

5. sudo nano /Applications/Adobe\ Premiere\ Pro\ CS6/Adobe\ Premiere\ Pro\ CS6.app/Contents/cuda_supported_cards.txt

6. Arrow down to bottom of list, paste card name at bottom

7. Hit control+X, then Y to accept changes. Enter to exit.

8. *For After Effects* sudo nano /Applications/Adobe\ After\ Effects\ CS6/Adobe\ After\ Effects\ CS6.app/Contents/raytracer_supported_cards.txt

9. Arrow down to bottom of list, paste card name at bottom

10. Hit control+X, then Y to accept changes. Enter to exit.

GeForce GTX 670

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu izle...

Kod:
1. **Must set password in preferences first**

2. Download latest CUDA drivers: http://www.nvidia.com/object/mac-driver-archive.html

3.  /Applications/Adobe\ Premiere\ Pro\ CS6/Adobe\ Premiere\ Pro\ CS6.app/Contents/GPUSniffer.app/Contents/MacOS/GPUSniffer

4. Find 'Name' of card. Copy it.

5. sudo nano /Applications/Adobe\ Premiere\ Pro\ CS6/Adobe\ Premiere\ Pro\ CS6.app/Contents/cuda_supported_cards.txt

6. Arrow down to bottom of list, paste card name at bottom

7. Hit control+X, then Y to accept changes. Enter to exit.

8. *For After Effects* sudo nano /Applications/Adobe\ After\ Effects\ CS6/Adobe\ After\ Effects\ CS6.app/Contents/raytracer_supported_cards.txt

9. Arrow down to bottom of list, paste card name at bottom

10. Hit control+X, then Y to accept changes. Enter to exit.

GeForce GTX 670

Bende bu komutlar olmuyor. CC bu çünkü.

İyice içine girdiğimde dosyaların gpusniffer yok ama sniffer var sadece. Onun içinde
clgpu[0].CLName="GeForce GTX 750 Ti" var ama 2. komutu nasıl uygularım manual olarak bilmiyorum.

Dosya yolunu biliyorsanız görünmez dosyaları göster diyin bu programla ShowAllFiles.zip ... Dosyaların tamamını tüm gizli dosyaları açığa çıkarır SHOW dediğiniz zaman, uyguladıktan sonra tekrar HIDE yapar gizlersiniz... Oradaki text dosyasına GTX 750 ti yi eklemeniz gerekiyor manuel olarak.

Dosya yolunu biliyorsanız görünmez dosyaları göster diyin bu programla ShowAllFiles.zip ... Dosyaların tamamını tüm gizli dosyaları açığa çıkarır SHOW dediğiniz zaman, uyguladıktan sonra tekrar HIDE yapar gizlersiniz... Oradaki text dosyasına GTX 750 ti yi eklemeniz gerekiyor manuel olarak.

cuda_supported_cards.txt

diye bir dosya yok hiç bir yerde.

OnyX yükle disk izlencelerini onar... Genelde caches bellek aşırı boyutlara ulaşabilir. CleanMyMac 3 yükle arada bir temizle... Süper optimize programıdır... Bir de ekranında birşey farkettim eğer çift ekran kullanmıyorsan iki ekran görülmesi bir hatadan kaynaklanıyor olabilir.. Normalde tek ekran görülmesi gerekli...

Dosya Ekleri

• ekran.jpg
    ekran.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 231
Son düzenleme:
OnyX yükle disk izlencelerini onar... Genelde caches bellek aşırı boyutlara ulaşabilir. CleanMyMac 3 yükle arada bir temizle... Süper optimize programıdır... Bir de ekranında birşey farkettim eğer çift ekran kullanmıyorsan iki ekran görülmesi bir hatadan kaynaklanıyor olabilir.. Normalde tek ekran görülmesi gerekli...

Dün kurdum daha sistemi. Bir hatadan kaynaklı sanırım bu kasmalar ama neden? Tek ekran kullanıyorum. Ekran kartı ile ilgili hiç bir ayarlama yapmadım. Sadece web driver kurmuştum şimdi bir de Cuda. Cuda yokken de böyleydi.

Dosya Ekleri

• Screen Shot 2016-04-21 at 00.57.34 copy.jpg
    Screen Shot 2016-04-21 at 00.57.34 copy.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 144
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı