Nvidia web driver 346.03.06f01 Grafiksel sorun

config-genconfig dosyasını masaüstüne alın, dosyaya sağ tıklayıp bilgi veri seçin, ad ve uzantı kısmına gelip -genconfig kısmını silip .plist olarak değiştirip TextEdit ile açıp gerekli değişiklikleri yapıp dosyayı yerine bırakın. Dosyanın adını eski haline getirmeyi unutmayın. Son olarak sistemi yeniden başlatın.

AppleGraphicsPowerManagement.kext.zip Bunu kext utility ile yükle... Sistemdeki aynı isimli kextten yedek almanı tavsiye ederim.. Sonucu paylaş...

Kext Wizard ile yükledim hep.

config-genconfig dosyasını masaüstüne alın, dosyaya sağ tıklayıp bilgi veri seçin, ad ve uzantı kısmına gelip -genconfig kısmını silip .plist olarak değiştirip TextEdit ile açıp gerekli değişiklikleri yapıp dosyayı yerine bırakın. Dosyanın adını eski haline getirmeyi unutmayın. Son olarak sistemi yeniden başlatın.

plist yapsam da yapmasam da textedit ile aynı sonuç.

Sistem üzerinde değişiklikler yapmak istiyorsan, usb HDD'ye sistemi yedeklemeni tavsiye ederim.. Bootable (Açılabilir) bir sistem yedeğin her zaman olsun... Time machine programı var sonuçta ama yedek sistem kadar güven vermiyor bana...

Kurulum usb si duruyor. Configi bozunca onunla boot ediyorum.

++
@talatimac

Yükledim. Değişiklik yok. Eskisine döneyim mi?

Grafik işlemciyi kullanmayınca ve ya Advanced i normale çekince hiç bir sıkıntı olmuyor. Ne sinir bozucuymuş bu ya.

Screen Shot 2016-04-21 at 21.59.50 copy.jpg

Olduğu kadar olmadığı kader... Kartınla ilgili config.plistleri internette araştırmaya devam et mutlaka bir yerde rastlarsın... Değişiklik sorun çıkarmadıysa kextin durmasının bi sakıncası yok... Sorunu bizlerle paylaştığın için teşekkürler...

Olduğu kadar olmadığı kader... Kartınla ilgili config.plistleri internette araştırmaya devam et mutlaka bir yerde rastlarsın... Değişiklik sorun çıkarmadıysa kextin durmasının bi sakıncası yok... Sorunu bizlerle paylaştığın için teşekkürler...
Verdiğin kext de ne değişikliği var?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı