Nympea ve ekibinin yaptıkları

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu kızı zaten sevmiyordum. Videoyu izlerseniz bana hak vereceksiniz. Jahrein'in izlemesi gereken bir video.

Bu kızı zaten hiç sevmiyordum ve Jahrein çok iplemiyor bu olayı.
 
Zaten Jahrein hakkında söyledim. Jahrein en ufak bir şey derse Twitch'ten ceza yer.
Bir şey demesine gerek yok. Bu yapılanın yanlış olduğunu söylemesi yeterliydi ama attığınız videoda görüyorum ki saçma sapan eveleyip gevelemiş suçu her yerde aramış ama bu megalomanlarda aramamış. Videoyu tam izleyemedim midem bulandı çünkü ilerisinde ne dediği hakkında bir bilgim yok izlediğim kadarıyla konuşuyorum.
 
Jahrein ile arası iyi nympeanın.
İşte sosyal mecranın en korkulacak taraflarından biri belki de bu megalomanla olan yayınları seviliyor diye bunlara laf söylemiyor dediğim gibi çok yorum yapamayacağım bunun hakkında yorumlarına katlanamadığım için yarıda kapattım videoyu.
 
Hocam. Yayınlarına gidip eğlenmek için girip çıkıyor. İyi olmasıyla alakası yok bence. Şu an burada konuştuğumuz için bile Jahrein'den veya Nympea'dan dava yiyebiliriz :D
Önce kendisine açılacak dava bombardımanıyla uğraşsın bence nympea. Fikir belirtmek konu hakkında konuşmak dava sebebi değildir.
 
Olayları Khal'dan anladım, engelli bir bireyle dalga geçmenin,'canlı b*mba' diyerek ihbar edilip evine baskın yapılan bir ülkede bulunuyoruz.#nympeatwitchtenbanlansın Twitter tagımız bu arkadaşlar, desteğinizi lütfen gösterin.
 

Geri
Yukarı