NZXT C750 güç kaynağı hangi PSU ile değişim yapılmalı?

Mülayim Serto

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, iyi günler.
NZXT C750 güç kaynağı aldım cw çıktı. Aldığım firma ile iletişime geçtim en sonunda garanti firmasına yönlendirdiler. Garantiden bana dönüş olarak elimizde aynı ürün yok mail adresinize iade/değişim formu göndereceğiz aldığınız yer ile iletişime geçiniz dediler. Geçtim kaç gündür düzgün şekilde ilgilenen yok, en sonunda garanti firmasını tekrar aradim durumu anlattım. Aynı ürün geldi mi size ya da muadili de olur diye. Mail üzerinden bizimle iletişime geçiniz dediler. Geçtim bana DeepCool PM850C'yı 30$+KDV dediler fakat hem DeepCool markasının PSU'lari NZXT gibi kaliteli değil diye biliyorum. Benim güç kaynağının fiyatı şu an 2.9k civarı bana önerdikleri PSU 3K. Hem benim güç kaynağı yari modülerdi bu modüler değil. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sanırım, NZXT C750 Bronze modeli yerine öneriyorlar. Eğer öyleyse, DeepCool PM-D (olmalı) ile o model hemen hemen denk üniteler ki ikisi de CWT üretimi ve ufak tefek farkları mevcut. Modüler olup olmaması, kablolama dışında çok da elzem bir ayrıntı değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı