NZXT H500 vs Cooler Master MB511

NZXT H500 / CM MB511

• H500

Oy: 18 46,2%
  • MB511

Oy: 21 53,8%

• Oy verenlerin toplamı
    39
Emin olun hemen hemen herkes aynı 3 kasa arasında kalıyor. Oturup gerçekten neye ihtiyacım var diye düşünecek ve kasaların bunları karşılayıp karşılamadığına bakacak zamanım olsa 3 ü arasında karar verebilirim, sizinde yapmanız gereken bu.
Fan sayıları, fanların konumları hatta öndekilerin simetrik durup durmadığı (bazı kasalarda simetri olmayabiliyor)
Kabloları geçireceğiniz boşlukların yerleri, bunları kapatacak ayrı bir aparat var mı, ya da elinizdeki kablolar dekoratifse bu aparata ihtiyacınız varmı?
Yani bu 2 nci kasanız olacaksa ve görsel olarak rahatsızlık hissettiğiniz için değişime gidiyorsanız aynı hatayı tekrar yapmayıp ince detaylara bakmak gerekir diye düşünüyorum.

Tek fan ile geliyormuş bildiğim kadarıyla, hangi fanları eklemeliyim eğer P350X'i almaya karar verirsem?
Bu ürünü kullanıyorum 3 adet var kasamda DC fan olarak kontrol edilebiliyor.
Birde şöyle bir ürün alırsanız büttün kasanızı kontrol ediblirsiniz tek porttan
Tabi daha çok bütçe ayırabilirseniz daha iyi fanlar bulabilirsiniz ancak ilk attığınız kasa fiyatlarından uzaklaşmamak adına f/p fanları attım .

İlk defa masaüstü bilgisayar topluyorum ve çok da detaylı bilgi birikimim yok diyebilirim, rehbere ihtiyacım var
Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tercihimi nzxt h500 den yana kullanirdim.cok rgb manyagi degilim belki ufaktan msi mystic light veya hafiften rgb li ram kullanirim o kadar cok renkli isik extra goz yorar gece

He bide msi x2 temperli bunker modeli var oda nxzt ayarinda sade bi kasa

Ben tercihimi nzxt h500 den yana kullanirdim.cok rgb manyagi degilim belki ufaktan msi mystic light veya hafiften rgb li ram kullanirim o kadar cok renkli isik extra goz yorar gece
Işıklı mışıklı severim ben olmasa da olur olsa da hiç fark etmez

MB511 kullanıyorum. Sorun varsa sorabilirsin. Diğer kasada gördüğüm kadarı ile üst radyatör desteği yok ileriye dönük sıkıntı yaratır bence.

MB511 kullanıyorum. Sorun varsa sorabilirsin. Diğer kasada gördüğüm kadarı ile üst radyatör desteği yok ileriye dönük sıkıntı yaratır bence.
Genel olarak memnun olduğun / olmadığın şeyleri söylersen sevinirim, P350X ile kıyaslıyorum.

RGB olan modeli sessizlik konusunda biraz, estetik bakımdan çok daha iyi diyebilirim. Benim yorumum Türkiye'de satılan düz kırmızı fan, akrilik pencereli modeli içindi. Yurt dışından alma imkanın varsa daha farklı alternatifler çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…