Nzxt Hue+ Audio Mode Çalışmıyor

BiginjapaN

Hectopat
Daha fazla  
Nzxt Hue+'ya yeni sahip oldum ve kurulumunu doğru bir şekilde yaptım. Windows 10 kullanıyorum ve CAM programının son sürümünü indirip kurdum. Ancak ne yaptıysam Audio Mode bir türlü çalışmadı. Yotube'dan izlemediğim video kalmadı ama nafile. Belki basit bir çözümü var ama ben bulamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.

CAM programı deyince beynim nedense 3D modeli g-code a dönüştüren programlara sabitlendi. Rica etsem CAM programıyla ne kastedtiğini anlatır mısın? Böylelikle audio mode'un ne olduğu ve nasıl çalıştığıyla ilgili beynimin gerekli kısmına hükmedebilir ve sorunu cevaplayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
cam programı deyince beynim nedense 3d modeli g-code a dönüştüren programlara sabitlendi. Rica etsem CAM programıyla ne kastedtiğini anlatırmısın. Böylelikle audio mode'un ne olduğu ve nasıl çalıştığıyla ilgili beynimin gerekli kısmına hükmedebilir ve sorunu cevaplayabilirim.

NZXT'nin kullandığı bir yazılım, msi afterburner gibi bir çok özelliği var, aynı zamanda HUE+'ya da hükmedebiliyorsun.

cam programı deyince beynim nedense 3d modeli g-code a dönüştüren programlara sabitlendi. Rica etsem CAM programıyla ne kastedtiğini anlatırmısın. Böylelikle audio mode'un ne olduğu ve nasıl çalıştığıyla ilgili beynimin gerekli kısmına hükmedebilir ve sorunu cevaplayabilirim.

10 gündür NZXT'nin supportuyla mesajlaşıyorum, elli tane yöntem söyledi, hiçbiri işe yaramadı.

Problem bana donanımsal geldi, eğer ki öyleyse bu bahsettiğin programın anakartta bir Control devresiyle iletişime geçip o şekilde hallediyordur. Kasa ledlerinin bağlandığı bölgenin fotoğrafını da çekip paylaşırsan iyi olur. Zira "control" devresinde bir Mosfet yada Zener Diyotta fabrika hatası olduğunu düşünüyorum ama bir bakalım devrenin etrafında Bus var mı diye. Aynı zamanda dijital veri aktarımı olan bir devre mi görelim. Bazı ilkel devreler anakartın üzerinde çok afilli durabilirken boyutu küçültüp Board'a sığdırmak amaçlı "yedek" yollardan mahrum bırakılmış olabiliriz.

NZXT'nin kullandığı bir yazılım, msi afterburner gibi bir çok özelliği var, aynı zamanda HUE+'ya da hükmedebiliyorsun.

10 gündür NZXT'nin supportuyla mesajlaşıyorum, elli tane yöntem söyledi , hiçbiri işe yaramadı.
Tabi bunlar olmayıp yazılımsal da olabilir. Bu yüzden Windows 10 sahte mi orijinal mi, sahteyse ama yaptığın işe güveniyorsan Aida 64'ü bizimle paylaş.

Anakartım Gigabyte z170x gaming 3 ve işletim sistemim orjinal. Yinede fotoğraf istersen atabilirim.

V01P9r.jpg

QaoqzG.jpg

Garanti kapsamında cihazın için servis talep etmeni tavsiye ederim.
Bunu yaparken güney çipinin, mavi alandaki entegrenin ve aynı entegrenin kırmızı alandaki entegrelerle iletişiminin testini talep etmeni tavsiye ederim.
%70 ihtimalle kartını yenisi ile değiştireceklerdir.

Tabi bu şekilde kullanmaya devam edersen, sorun zamanla kendi kendine de düzelebilir.

Donanımhaberden biriyle görüştüm ve CAM programını yeni sürüme güncellediğinde aynı sorunun onda da olduştuğunu söyledi. Eski sürümde bi sorun yokmuş.

Donanımhaberden biriyle görüştüm ve CAM programını yeni sürüme güncellediğinde aynı sorunun onda da olduştuğunu söyledi. Eski sürümde bi sorun yokmuş.
Servisteki arkadaş bir dünya şey yaptırdı sana ama CAM programını silip baştan kurdurmadı mı ?
Ben hala oyumu zayıf entegreden yana kullanıyorum.

Servisteki arkadaş bir dünya şey yaptırdı sana ama CAM programını silip baştan kurdurmadı mı ?
Ben hala oyumu zayıf entegreden yana kullanıyorum.

Hocam onu zaten 3-5 kere yaptım, format bile attım. Sanırım programın kendisiyle alakalı bir sorun, çünkü sadece bende değil bu sorun. Yeni alıp kuran bir çok kişide gördüm bu sorunu.

Merhabalar,bu konuyu görüp cevaplamak için üye olmak istedim.Bugun yeni aldığım hue de de aynı sorun mevcut müzik açtığım zaman tepki vermiyor ledler

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı