W
Wero
Ziyaretçi
Türkiye için sadece Nanokatalog’da var. NH-D15’te alabilirsiniz ama Be Quiet! modeli daha güzel görüntü olarakO zaman Dark Rock Pro 4 alacağım.
Hocam Nanokatalog dışında başka yerde satılıyor mu bu alet?
Türkiye için sadece Nanokatalog’da var. NH-D15’te alabilirsiniz ama Be Quiet! modeli daha güzel görüntü olarakO zaman Dark Rock Pro 4 alacağım.
Hocam Nanokatalog dışında başka yerde satılıyor mu bu alet?
Tahminimce o da stokta yoktur. NH-D15 2011v3 soketiyle uyumlu mu? Bir de NH-D15'in linkini atabilir misiniz? (N11 vb.)Türkiye için sadece Nanokatalog’da var. NH-D15’te alabilirsiniz ama Be Quiet! modeli daha güzel görüntü olarakAyrıca NH-D15 bayağı pahalanmıştı en son.
Burda varmış ama desteklemiyor herhalde 2011v3'ü:NH-D15’in İnventus’taki stoğu bitmiş. Başka yerlerde var mı bilmiyorum. Dark Rock Pro 4 alırsan şu sistemdeki gibi modifiye edebilirsin, çok cix duruyor:
themoosemessiah's Completed Build - Ryzen 7 2700X 3.7GHz 8-Core, GeForce GTX 1080 8GB WINDFORCE OC 8G, MX330 ATX Mid Tower - PCPartPicker
Evet, o AM4 sokete özel sürüm. Ama düz sürümü 2011v3 pin destekliyor diye biliyorum.Burda varmış ama desteklemiyor herhalde 2011v3'ü:
Noctua NH-D15 SE-AM4 Çift Fanlı Sessiz AMD Ryzen İşlemci Soğutucu
Nanokatalog'a ne zaman baksam çoğu şeyin stoğu olmuyor o kesin olmaz.
Be Quiet! zaten olmaz demiştik stokta, NH-D15'te aynı kaderi paylaşıyor. O zaman İntel Stok Fan ile devam edeceğiz gibi görünüyor.Evet, o AM4 sokete özel sürüm. Ama düz sürümü 2011v3 pin destekliyor diye biliyorum.
MSI Core Frozr XL Gaming İşlemci Soğutucusu E32-0802070-A87 - NanokatalogBe Quiet! zaten olmaz demiştik stokta, NH-D15'te aynı kaderi paylaşıyor. O zaman İntel Stok Fan ile devam edeceğiz gibi görünüyor.
Be Quiet!'ın çok gerisinde kalır mı?MSI Core Frozr XL Gaming İşlemci Soğutucusu E32-0802070-A87 - Nanokatalog
Bu da iyi bir soğutucudur.
Testlerini incelemen lazımBe Quiet!'ın çok gerisinde kalır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.