Core Reactor stoğu yok zaten.
Öğlen gibi baktığımda yoktu.Hayır, stokta var:
XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 750G-BKCEU ITOPYA'da.www.itopya.com
Neden ortalama dediysem şunlardan dolayı:Ortalama değil aslında, ortalamanın üzerinde.
3060 TI-3070 sistemlerde kullanılabilir.
Stokta var ama sadece web üzerinden alınabiliyor. Ben gidip elden almak istiyorum bugün yapılan indirimlerde verilecek siparişler doğrultusunda haftaya gelmez ise anakartımı ve ekran kartımı monte edemem ve çok üzülürüm.Core Reactor stoğu yok zaten.
Voltaj regülasyonu, %10-%110 yük testleri, geçici yanıt testleri.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Peki bu 2 PSU dışında imzamda bulunan sistem için PSU öneriniz olur mu ? Mümkün ise full modüler istiyorum ve 1.2k bütçelere çıkabiliyorum. Konu açmıştım sizin de öneriniz olmuştu fakat karar veremedim orada. Farklı farklı görüşler olduğu için.Evet, sorun olabilir, bütün girişleri bağlayamazsanız da reset atma sorunuyla karşılaşabilirsiniz.
Core Reactor almak daha mantıklı, daha fazla güç girişine sahip, yani ileride yeni bir ekran kartına geçerseniz PCI-e girişleri fazla olduğu için PSU değiştirmek zorunda kalmayabilirsiniz.
GF1 %2 fark ile Core Reactor'den daha iyi, ama Core Reactor daha fazla güç girişine sahip.
Bence Core Reactor daha mantıklı.
Bu değerler PSU'yu çok da kötü yapmıyor.
Yine de ortalama üzeri sayılır.
1200 TL bütçelere çıkabiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.