NZXT S340 fanları yeterli mi?

RecaizdeMahmut

Kilopat
Elimde Strix 1080 Ti Asus ekran kartı 2700x işlemci x370 SLI Plus anakart bulunmakta. Kasa için NZXT S340 bakıyorum. Fanları yeterli mi? Ekran kartı 3 fanlı 29,5 cm uzunluğu bulunmakta sığar mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasan hava almazsa Ekran kartın 80 derece falan çıkar. İşlemci bi 10- 15 derece fazla ısınır. Hava giriş çıkış sistemi NZXT markasında gayet güzel.
yani bu değerler iyi mi pek anlamıyorum kusura bakmayın
s340 siparişim geldi bu kasa 1080ti 2700x için yeterli midir? Yoksa sipariş ederek hata mı yaptım bunun cevabını öğrenmek istiyorum.

Son düzenleme:
yani bu değerler iyi mi pek anlamıyorum kusura bakmayın
s340 siparişim geldi bu kasa 1080ti 2700x için yeterli midir? Yoksa sipariş ederek hata mı yaptım bunun cevabını öğrenmek istiyorum.

Arkadaki egzoz fanı ve üstteki egzoz fanlarının yönü dışarıya atacak şekilde olacak, yani kasanın orjinal resimdeki gibi. Ön tarafına ise 280 mm veya 240 mm Sıvı soğutma fanları ve radyatörü içeri hava alacak şekilde takacaksınız. Yani arkadaki egzoz fanı gibi aynı şekilde ön tarafa altlı üstlü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı