- Makaleler
- 7
Soru basit. Amazon.de'den alacagim ve bu ikisinin fiyatlari neredeyse ayni. Zalman Z9 Neo'nun kotu tarafi malzeme kalitesi NZXT S340'a gore kotuymuş (Ingilizce sitelerden okudum bir de kullanici incelemeleri.). Ayrica 5 fanin 5'i de sanirim Molex'miş
. Bu gercekten rahatsiz edici bir ses olur sanirim. NZXT S340 ile Zalman Z9 Neo arasinda kalmamin sebebi NZXT S340'in malzeme kalitesi cok iyi diyorlar her yerde, kasa cok ferah diyorlar, kablolamasi en iyi Mid-Tower kasa diyorlar, hava sirkulasyonu iyi diyorlar VS. gibi seyler. Acaba abartiyorlar mi? Aslinda baya hos iyi ozellikleri ama takildigim nokta su :
Icinde sadece 2 fanla geliyor ve hava sirkulasyonu nasildir emin olamadim. Onde delik yok gibi nereden hava aliyor?
Yorumlar icin tesekkurler simdiden.
Zalman Z9 Neo ATX/M-ATX/M-ITX Tower USB 3.0 Computer Fall mit Transparent Seite Panel - weiß:Amazon.de:Computer & Zubehör
Zalman Z9 Neo ATX/M-ATX/M-ITX Tower USB 3.0 Computer Fall mit Transparent Seite Panel - weiß:Amazon.de:Computer & Zubehör
Bu arada sanirim arada kalmamin en onemli nedeni Zalman Z9 Neo'nun daha hos gozukmesi ama S340 ile ilgili yukaridaki fan ve hava sirkulasyonu sorularim olumlu cevap gelirse tercihim S340 olacak sanirim.
Icinde sadece 2 fanla geliyor ve hava sirkulasyonu nasildir emin olamadim. Onde delik yok gibi nereden hava aliyor?
Yorumlar icin tesekkurler simdiden.
Bu arada sanirim arada kalmamin en onemli nedeni Zalman Z9 Neo'nun daha hos gozukmesi ama S340 ile ilgili yukaridaki fan ve hava sirkulasyonu sorularim olumlu cevap gelirse tercihim S340 olacak sanirim.