NZXT S340 mı yoksa Zalman Z9 Neo mu?

Zalman Z9 Neo'da karar kilacagim gibi ama eger Phanteks'i Amazon.de satarsa ondan almayi planliyorum.

Ürün amazon.de de mevcut. Satan firma Phanteksin bizzati kendisi. SOrun yaşayacağınızı hiç sanmam gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz. Bir de P400S modeli var bunun o "silent" modelmiş fiyatları b.iaz daha pahalı ama sanırım.

Bu düz siyah olanı;

Phanteks Eclipse P400 Tempered Glass Edition: Amazon.de: Elektronik

Bu ise psu hizasını koruyan kaplamanın kırmızı olduğu modeli (benim favorim msi ekran kartıyla siyah/kırmızı temalı buildde harika olur bu kasa alev alev :) )

Phanteks Eclipse P400 Midi-Tower, Tempered Glass: Amazon.de: Elektronik

@BeyzaTheHuntress Oyle yazmasina bakmayin, sepete ekleyin, alisverisi tamamla diyin, adresi girin ve goreceksiniz ki aslinda Turkiye'ye gonderiliyor. Eger gercekten gonderilmiyorsa alisverisi tamamla diyip adresi girdikten sonra sepetteki urunlerde sorun var der ve hsngi urunun gonderilemedigi yazar. Ayni sekilde gonderiliyor diyen bazi urunler de gonderilemiyor. Amazon.de ile alakali bir sorun maalesef. Ustunde gonderilemiyor yazisina bakmayin yani.

Ben gene de sadece Amazon.de'nin kendj sattigi urunlerden alacagim yoksa gunrukte tonlarca vergi de odemek istemiyorum. Amazon.de satiyor aslinda Phanteks P400 ama siyah. Neyse sonra dusunecegim kasa olayini.

@BeyzaTheHuntress Oyle yazmasina bakmayin, sepete ekleyin, alisverisi tamamla diyin, adresi girin ve goreceksiniz ki aslinda Turkiye'ye gonderiliyor. Eger gercekten gonderilmiyorsa alisverisi tamamla diyip adresi girdikten sonra sepetteki urunlerde sorun var der ve hsngi urunun gonderilemedigi yazar. Ayni sekilde gonderiliyor diyen bazi urunler de gonderilemiyor. Amazon.de ile alakali bir sorun maalesef. Ustunde gonderilemiyor yazisina bakmayin yani.

Ben gene de sadece Amazon.de'nin kendj sattigi urunlerden alacagim yoksa gunrukte tonlarca vergi de odemek istemiyorum. Amazon.de satiyor aslinda Phanteks P400 ama siyah. Neyse sonra dusunecegim kasa olayini.

Gümrükte vergi ödeme olayı nedir peki ben hiç yurtdışından alışveriş yapmadım. Orada yazandan fazla mı ödeyeceğiz yani ? Bilgilendirirseniz sevinirim. :)

Amazon.de Turkiye destegi baslatti. Hem Amazon.de'nin kendi sattigi urunlerde kargo bedava hem de vergisi sunu bunu sepette ekli. Sepettekine ek ucret odemiyorsunuz. Tek dikkat edilmesi gereken husus, sepetteki fiyata Almanya KDV'si ekli. Odeme ekraninda Turkiye KDV'si ekliyor. Sepette gozukenden 10-20 arasi az odersiniz ya da 10-20 arasi fazla. Odeme ekraninda gosteriyor yani. Urunleri koyun sepete, aliaverisi tamamla diyip adresi girin, kartinizi girin. Odeme yap demeden once ne kadar odeyeceginiz yaziyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı