Oblivion casuslar nerede bulunur?

Dadesutan

Hectopat
Yer
Tokyo-3
Daha fazla  
Meslek
Kara kılıç Ustası
İlk casusu öldürdüm. Diğer casuslar nerede. Şu görev:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam konu dışı ama oyun hala oynanır mı? Skybilivon'u bekliyorum ama normal halinin gideri var mı?

Esas bu oyunu açıp oynamak gerek bence. Şimdi Skyrim bitirdikten sonra bir de üstüne skyblivion hayatta oynamam. Neden dersen aynı grafik motoru ve hemen hemen aynı grafikler. Yani Tekrar Skyrim oynamış gibi olurdum. Her oyunun kendine özel bir atmosferi ve havası vardır. Bu sebeple bu oyun zaten 2030 yılına da girilse oynanır.

Son düzenleme:

Ayrıca görev buga girmiş olabilir, bu sitede tüm aşamaları var. Eğer hala bulamazsan "setstage MQ07" konsol komutuyla görevi atlayabilir ve bitirmiş sayabilirsin.
Hocam konu dışı ama oyun hala oynanır mı? Skybilivon'u bekliyorum ama normal halinin gideri var mı?
Seversen Skyrim'den daha fazla seversin. Yalnız oyunun başı Skyrim'deki gibi "epik" değil. Sıkıcı başlıyor.

Hocam senin beklentine göre değişir. Hikaye şuanlık ilgi çekici. Daha lonca görevlerine falan başlamadım. Vuruş hissi yok. Ama güzel gidiyor yinede.
Birde HDR modunu açarsan grafikler biraz daha güzelleşir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı