Niye kaldırmıyorlar? Çünkü bence herkes son seneye kadar hiç ders çalışmaz, 51 ortalamayla falan yılı geçerdi. Bu da 9,10 ve 11'lerde disiplinsizlik ortamı oluşturacağı için kaldırmıyorlardır muhtemelen. Bir diğer ihtimal de özel okullara gidilmesini sağlamak.
Hemen söylüyorum Mahmutçuğuma kaldırsın. Gökmenist ister de kaldırmaz mı?
Hemen söylüyorum mahmutçuğuma kaldırsın. Gökmenist ister de kaldırmaz mı?
İşe yaramayan eleştirilerle dalga geçmekte herhangi bir zarar verici nitelik bulunmuyor. Dersinize ve kendi gelişiminize kafa yoracağınız yerde böyle boş eleştirilerle vakit kaybetmek istiyorsanız siz bilirsiniz. Şahsen ben zamanında yapmış olsam da pek faydasını görmedim, naçizane.Böyle saçma sapan bir sarkazm tarzı görmedim. İnsanlar burada eleştiri yapıyor. İstemiyorsan konuya girmeyebilirsin.
Özel okullara bir şey diyemem ve belki öğrenciler arasında illaki torpille 100 geçenler vardır. Fakat ya hakkı ile OBP'sini yüksek tutmayı çabalayanlar ne olacak? Mantıkken OBP kaldırılmalı mı sorusunu görsem şu anki çelişki içine düşerim. Kaldırsan bir dert, kaldırmasan ayrı bir dert. Özetlersem, hak ve hukuk meselesi çokda görmemezlikten geliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.