Bilgisayarın sesini veriyorsunuz ya normal arka planda şarkı açın? Kendim duymak istemiyorum mu diyorsunuz yoksa?
O zaman en kolay yol olan, normal kendiniz dinliyormuş gibi şarkı açmak. Yayına zaten bilgisayarınızın sesini vereceksiniz diye düşünüyorum. Otomatik şarkı eklemiş olacaksınız.İkisi de olur.
O zaman en kolay yol olan, normal kendiniz dinliyormuş gibi şarkı açmak. Yayına zaten bilgisayarınızın sesini vereceksiniz diye düşünüyorum. Otomatik şarkı eklemiş olacaksınız.
O zaman en kolay yol olan, normal kendiniz dinliyormuş gibi şarkı açmak. Yayına zaten bilgisayarınızın sesini vereceksiniz diye düşünüyorum. Otomatik şarkı eklemiş olacaksınız.
Deneme yanılmayla yapın derim. Mikrofonunuzdan ne kadar ses çıkıyor bilmiyorum çünkü.Peki masaüstü sesi dB olarak kaç yapayım vermek için.
Ama ben şarkıyı duymak istemiyorumDeneme yanılmayla yapın derim. Mikrofonunuzdan ne kadar ses çıkıyor bilmiyorum çünkü.
Onun yolunu şahsen ben bilmiyorum çok fazla kullanmadım ama illa ki yolu vardır diye düşünüyorum. Bilen biri varsa yazsın rica ediyorum.Ama ben şarkıyı duymak istemiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.