Çözüldü OCCT 3D adaptive testinde sistem siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shadow33

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle bu testleri Kernel Power 41 hatası yüzünden yapmaya başladım fakat mevzu çok karışık. OCCT VRAM, 3D standart, Power testlerinde.
Ve FurMark testinde hiçbir sorun yok fakat 3D adaptive testini başlatinca sistem siyah ekran veriyor. Bunun dişinda sistem bazen YouTube'da bazen CS:GO'da oyunlardan atiyordu. Artik direkt CS:GO başlama ekranına girerken bile siyah ekran yiyorum. Yardimci olabilecek var midir?

Çözüm
Arama kutusuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın. Alttaki komutları sırasıyla girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın.

DISM /Online / Cleanup Image / CheckHealth
DISM /Online / Cleanup-Image / ScanHealth
DISM /Online / Cleanup-Image / RestoreHealth
SFC /Scannow
Siz bilirsiniz hocam. Ben ekran kartında sorun olduğunu sanmıyorum.

Bende anlamadım hocam, driverlar mı sorunlu yoksa başka durum mu var kafayı yememek için sanırım Windows 10 geçeceğim. Ben CS:GO girip atarken size atsam olay görğntğleyici daha mantıklı olacak sanırım. Tüm olayları farklı kaydet diyeyim değil mi? Şu an Power testi yapıyorum %100 güçte bile sistem canavar gibi.

Dosyayı Google Drive, Yandex disk vs bir buluta atıp herkese açık olacak şekilde paylaşın. Rehberde belirtilmiş.

Önemli! Diye bu yazıyor sadece. Diğerleri Event log, onecore-deviceassociationservice, wheo logger gibi şeyler onlarda da sadece hata yazıyor hocam. Kernel power da sadece önemli yazıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-17 231839.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-17 231839.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı