Çözüldü OCCT 3D adaptive testinde sistem siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shadow33

Femtopat
Katılım
17 Nisan 2025
Mesajlar
59
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle bu testleri Kernel Power 41 hatası yüzünden yapmaya başladım fakat mevzu çok karışık. OCCT VRAM, 3D standart, Power testlerinde.
Ve FurMark testinde hiçbir sorun yok fakat 3D adaptive testini başlatinca sistem siyah ekran veriyor. Bunun dişinda sistem bazen YouTube'da bazen CS:GO'da oyunlardan atiyordu. Artik direkt CS:GO başlama ekranına girerken bile siyah ekran yiyorum. Yardimci olabilecek var midir?
 
Çözüm
Arama kutusuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın. Alttaki komutları sırasıyla girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın.

DISM /Online / Cleanup Image / CheckHealth
DISM /Online / Cleanup-Image / ScanHealth
DISM /Online / Cleanup-Image / RestoreHealth
SFC /Scannow
Örneğin bende de var ama PC sorunsuz.

1744925066556.png


Kernel Power'ı güç kaynağı hatası olarak görmeyin.
 
Örneğin bende de var ama PC sorunsuz.

Eki Görüntüle 2472188

Tamamdır hocam, yüksek ihtimal düzelmiştir olumsuz bir durum olursa tekrar bu konuya yazarım ki inşallah olmaz.

Örneğin bende de var ama PC sorunsuz.

Eki Görüntüle 2472188

Kernel Power'ı güç kaynağı hatası olarak görmeyin.

Hocam bu şeyleri yaptığımız günden beri bir problem çıkmadı şükür, şunu danışacaktım. Benim işlemci en üst seviye silikona sahip Platinium olarak geçiyor sanırım. Daha önce overclock yapmıştım ama belki bu problemler onun yüzünden oluyordur diye OC kapatmıştım. Sizce tekrar yapmam aynı problemlere sebebiyet verecek midir?
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı