B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #1 Neden böyle oluyor?
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 19 Aralık 2020 #11 yyofc dedi: Driver, BIOS sıkıntısı olabilir. Eğer GPU testinde bu sorunu yapıyorsa, büyük ihtimal driver. Ya da BIOS. Eğer PSU testi yapıyorsanız. Olay PSU'da olabilir. O yüzden sistem belirtmesini istedim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam deneyeceğim. Sanırım BIOS kaynaklı bir sorun. Çünkü anakart’ımın BIOS sürümü düşük. Artı 0 Eksi
yyofc dedi: Driver, BIOS sıkıntısı olabilir. Eğer GPU testinde bu sorunu yapıyorsa, büyük ihtimal driver. Ya da BIOS. Eğer PSU testi yapıyorsanız. Olay PSU'da olabilir. O yüzden sistem belirtmesini istedim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam deneyeceğim. Sanırım BIOS kaynaklı bir sorun. Çünkü anakart’ımın BIOS sürümü düşük.
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #12 bartuhane dedi: Hepsi yapılı ve DDU 1 hafta önce yaptım. Genişletmek için tıkla... GPU testi mi yapıyorsunuz PSU mu? Artı 0 Eksi
bartuhane dedi: Hepsi yapılı ve DDU 1 hafta önce yaptım. Genişletmek için tıkla... GPU testi mi yapıyorsunuz PSU mu?
KS KS B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #13 yyofc dedi: GPU testi mi yapıyorsunuz PSU mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bütün sistemi. Artı 0 Eksi
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #14 bartuhane dedi: Hocam bütün sistemi. Genişletmek için tıkla... Sadece PSU yapın, Sonra da GPU. Bakalım sorun olacak mı? Artı 0 Eksi
bartuhane dedi: Hocam bütün sistemi. Genişletmek için tıkla... Sadece PSU yapın, Sonra da GPU. Bakalım sorun olacak mı?
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 19 Aralık 2020 #15 bartuhane dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Yani nasıl bir hata alıyorsunuz. Artı 0 Eksi