Octavia vs T-Roc

Volkswagen grubunun hybrid araçlarında vites kolu ve 48v bataryada arıza çıkabiliyor diye biliyorum.
Buna rağmen yine de octaiva derim :D

Trocun hasar kaydı büyükmüş eğer araç uzun süre sizde kalmayacak ise kesinlikle alınmaz Octavia alınabilir.

Şu nasıl hocam

Volkswagen grubunun hybrid araçlarında vites kolu ve 48v bataryada arıza çıkabiliyor diye biliyorum.
Buna rağmen yine de octaiva derim :D

Bize o arıza denk gelmez herhalde😅

2. araç olarak alacağız annemde kullancak benim de gönlüm Octavia'dan yana ama babam sedan olmasın diyor. Biraz yüksek SUV tarzı alalım diyorda. Octavia daha kaliteli bir araç.

Uzun yolda SUV yoruyor insanı. Octavia ile 1 defa uzun yol yapmıştım araç yer uçağıydı resmen.

Şu nasıl hocam.

Bize o arıza denk gelmez herhalde😅

2. araç olarak alacağız annemde kullancak benim de gönlüm Octavia'dan yana ama babam sedan olmasın diyor. Biraz yüksek SUV tarzı alalım diyorda. Octavia daha kaliteli bir araç.

Uzun yolda SUV yoruyor insanı. Octavia ile 1 defa uzun yol yapmıştım araç yer uçağıydı resmen.

Kaputun detaylı fotoğraflarını koysaydılar keşke boya atılması vb bir şey olmuş mu kontrol etmek lazım onun dışında ara iri gibi karşınızda.

Kaputun detaylı fotoğraflarını koysaydılar keşke boya atılması vb bir şey olmuş mu kontrol etmek lazım onun dışında ara iri gibi karşınızda.

Ona hiç dikkat etmemişim açıklamanın o kısmını şimdi gördüm bak teşekkürler.

Bakayım ikna edebilirsem şu Octavia'yı alalım en iyisi. Ondada cam tavan yok ama olsun.

Babam diyor şu an sıfır taigolar 1.6 milyon civarındaymış ondan alalım ama 1.0 motorda hiç almak istemiyorum o paraya.

En boş taigo

Yumuşak süspansiyon SUV'lerde artık çok yaygın kullanılmıyor hem o kadar da rahatsız ettiğini söyleyemem.

Ya açıkçası ne kadar ortak sürmek için alsakta bende kullanacağım için üniversiteye giderken falan kullanacağım biraz görünüm olarak da hitap edecek spor bir araç bakıyorum varsa başka tavsiyeler alırım.

Yumuşak süspansiyon SUV'lerde artık çok yaygın kullanılmıyor hem o kadar da rahatsız ettiğini söyleyemem.

Yok kamiq iyiydi TRIM sesi falan yoktu jantları 18'di belki de ondandır biraz sert olması.

Şu kamiqte güzelmiş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı