Octavia vs T-Roc

Neden hitap etmesin ki hocam? Premiumun görünümünü hiç sevmiyorum o krom kısımlar vs hiç yakışmıyor. Bir de monte carloda far ve elektrikli bagaj gibi artıları var monte carlo toparlıyor aracı bence.

Orası daha çok size kalmış krom ya da siyah aksamın güzel olup olmaması beğenmiyorsanız monte carloya yönelebilirsiniz.

Bu fiyatlara bu araclar aman diyeyim. Octavia en cok ariza veren VAG grubu araci. Ingiltere'de yilin en cok ariza veren otomobili secildi. Alternetor hatasina, yazilim sorunlarina vs. girmiyorum bile asla uzerine DQ200 ile geliyor 2 milyonun arabasi degil. Bu fiyatin araci SUV istiyorsan Kia Xceed, Alfa Romeo Tonale, sedan istiyorsaniz Honda Accord.

Bu fiyatlara bu araclar aman diyeyim. Octavia en cok ariza veren VAG grubu araci. İngiltere'de yilin en cok ariza veren otomobili secildi. Alternetor hatasina, yazilim sorunlarina vs. girmiyorum bile asla 2 milyonun arabasi degil. Bu fiyatin araci SUV istiyorsan Kia Xceed, Alfa Romeo Tonale, sedan istiyorsaniz Honda Accord.

Hocam saydığınız araçları satmaya kalksam belki de 6 ay elimde kalacak araçlar. Biraz daha piyasası oturmuş araçlara bakıyoruz

Hocam saydığınız araçları satmaya kalksam belki de 6 ay elimde kalacak araçlar. Biraz daha piyasası oturmuş araçlara bakıyoruz

Kia Xceed, Tonale piyasasi olan araclar. Accord bunlara kiyasla piyasasi daha dusuk olsa da 6 ay beklemezsin. Turkiye'de ederinden 50 bin dusuk yazdigin arabayi kisa surede satamama gibi imkanin yok. Su araci alirsam bu kadar elimde kalir diye diye Golf 7.5'lara 1.5 milyon, 2012-2015 Civic'lere 1.4-1.5 milyon para bicilmeye baslandi. Sirf piyasasi var diye sorunlu araclara ederinden 300-400K fazla vermeyi kabul ediyorsaniz bir sey diyemem.

Kia xceed, tonale piyasasi olan araclar. Accord bunlara kiyasla piyasasi daha dusuk olsa da 6 ay beklemezsin. Türkiye'de ederinden 50 bin dusuk yazdigin arabayi kisa sürede satamama gibi imkanin yok. Su araci alirsam bu kadar elimde kalir diye diye golf 7.5'lara 1.5 milyon, 2012-2015 Civic'lere 1.4-1.5 milyon para bicilmeye baslandi. Sirf piyasasi var diye sorunlu araclara ederinden 300-400k fazla vermeyi kabul ediyorsaniz bir şey diyemem.

Tonalenin en fulünü biliyor musunuz hocam?

Hocam bizim ülkede vag grubu ekosistemi var bizde o sisteme mecbur ayak uyduruyoruz. Vag grubu araçlarının diğer geuplara göre çok daha keskin şekilde prim yaptığı bir gerçek. Bizde para bağladığımız için satarkende zararımız olsun istemeyiz. Ayrcıa Octavia'nın alternatör motoru arızasını duymuşttmda pek sık olduğunu sanmıyorum.

Tonalenin en fulünü biliyor musunuz hocam?

Hocam bizim ülkede vag grubu ekosistemi var bizde o sisteme mecbur ayak uyduruyoruz. Vag grubu araçlarının diğer geuplara göre çok daha keskin şekilde prim yaptığı bir gerçek. Bizde para bağladığımız için satarkende zararımız olsun istemeyiz. Ayrcıa Octavia'nın alternatör motoru arızasını duymuşttmda pek sık olduğunu sanmıyorum.

Aslında çok da az olan bir problem değil. Bu yüzden hybrid olmayan bir 1.5TSI vag grubu araç almanız daha iyi olur vag düşünüyorsanız.

Bizde mesela fabia var Octavia hybrid olmasaydı onu alacaktık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı