Oculus Quest 2 başka odada oynanır mı?

Joni491

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Oculus Quest 2 almayı düşünüyorum, PC'me bağlayıp oynayacağım eğer alırsam fakat odamda oynamak için hiçbir yer yok yani çok küçük. Nasıl kurulduğunu izlemeye çalıştım fakat cevap tam olarak bulamadım sorularım ise.

1. kablosuz olarak başka bir odada PC ile oynayabilir miyim, yani menzili nedir?

2. okuduğum yerlerde modemle alakalı şeyler gördüm. PC'mde Ethernet kablosu kullanıyorum. Cihazı odamda bilgisayara kurup salonda oynayabilir miyim yani.

Merhaba, Oculus Quest 2 almayı düşünüyorum, PC'me bağlayıp oynayacağım eğer alırsam fakat odamda oynamak için hiçbir yer yok yani çok küçük. Nasıl kurulduğunu izlemeye çalıştım fakat cevap tam olarak bulamadım sorularım ise.

1. kablosuz olarak başka bir odada PC ile oynayabilir miyim, yani menzili nedir?

2. okuduğum yerlerde modemle alakalı şeyler gördüm. PC'mde Ethernet kablosu kullanıyorum. Cihazı odamda bilgisayara kurup salonda oynayabilir miyim yani.

Oculus Quest'in içinde kendi PC'si yok mu?

Eğer gözlükle kablolu bir bağlantı kuracaksanız bilgisayarınızı yanınıza almanız lazım ama eğer kablosuz bir şekilde oynayacaksanız PC'nize bağlamanın bir menzili yok diye biliyorum ama modeminizin menzili önemli. Ve ek olarak eğer akıcı ve donmadan bir oynanış istiyorsanız modeminizin 5ghz bağlantısını açmanız lazım.

Pcvr'da bağlantıyı sağlayan şey bilgisayar değil modemdir. Modem i uzun bir kabloyla pc den uzaklaştırabilirsin. AMa mutlaka başlığı kullanırken modeme yakın ol. Bu arada bazı modemler superonline'nın verdiği vasat modemlerden daha iyi performans veriyor, haberin olsun.

Modeminiz çok uzakta olmasın. Kesinlikle 5GHz bağlantısı kullanın. Bilgisayarın Ethernet ile bağlı olduğunu söylemişsin bu durumda sıkıntı olmadan başka odada oynayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı