CagriTR4
Hectopat
Daha fazla
Selam, önümüzdeki haftalar ilk defa VR alacağım pek fazla bununla ilgili bilgim yok. Model olarak Oculust Quest 2 modelini düşündüm. Bilgisayarda simülasyon oyunları ile daha çok oynuyorum. Bilgisayar için alacağım.
Merak ettiğim birkaç şey var:
64, 128, 256 GB farklı modelleri var bunlar neyi ifade ediyor? Tam bilmediğimden 256 alacaktım fakat sizlere sormak istedim.
Ek olarak şarj durumu vs. nasıl oluyor? Simülasyon oyunları oynuyorum yaklaşık 2-3 saat boyunca içinde oluyorum.
Hand tracking olayı varmış bununla ilgili sorun yaşamam değil mi? DCS veya MSFS gibi simülasyonlar için alacağım.
Kablolu vs. kullansam sorun çıkar mı?
Sistemim için kısa bilgi vereyim: i7 7700K, GTX 1060 6 GB, 16 GB RAM.
Ek olarak anakartın arkasında VR ready adlı bir USB girişi var, sanırım VR oraya bağlayacağım.
Son olarak VR almadan önce ve aldıktan sonra bilmem gerekenleri yazarsanız çok kutlu olurum.
Merak ettiğim birkaç şey var:
64, 128, 256 GB farklı modelleri var bunlar neyi ifade ediyor? Tam bilmediğimden 256 alacaktım fakat sizlere sormak istedim.
Ek olarak şarj durumu vs. nasıl oluyor? Simülasyon oyunları oynuyorum yaklaşık 2-3 saat boyunca içinde oluyorum.
Hand tracking olayı varmış bununla ilgili sorun yaşamam değil mi? DCS veya MSFS gibi simülasyonlar için alacağım.
Kablolu vs. kullansam sorun çıkar mı?
Sistemim için kısa bilgi vereyim: i7 7700K, GTX 1060 6 GB, 16 GB RAM.
Ek olarak anakartın arkasında VR ready adlı bir USB girişi var, sanırım VR oraya bağlayacağım.
Son olarak VR almadan önce ve aldıktan sonra bilmem gerekenleri yazarsanız çok kutlu olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: