400 TL.Kaç TL?
i3 7100 GTX 960 sistemde kullanılacak.Bence imzanızda ki sistem ile kullanacaksanız değmez hocam.
Birde bildiğim kadarıyla eski bir PSU (en az 7-8 senelikI) yani muhtemelen ikinci el alacaksınız olmaz da olacağı tutar bozulur birşey olur tüm sistemin çöpe gitme ihtimali var.
400 TL.
i3 7100 GTX 960 sistemde kullanılacak.
Yani sizin tercihiniz ama ben o kadar eski PSU'ya sistemimi emanet etmezdim neticede en az tahmini 8 yıllık bir PSU olduğunu düşünürsek toz, kir, pislik birikmiştir içine ki bunları da geçtim kapasitör durumu vb. komponentler eskimiş olabilir.400 TL.
i3 7100 GTX 960 sistemde kullanılacak.
Sudan ucuz. Satıcıya güveniyorsanız alın derim eski mi değil mi bakmayıp. Ben de eski sistemim için eski bir PSU kullandım yıllarca.
Hocam hepsinin farkındayım ancak insanlar C4'ten beter PSU'ları 500 liraya koymuş ikinci elde. Yeni modeller bile 800 liradan başlıyor. Bir de FSP'nin 500W yine eski bir cihazı var ona da bakacağım aynı zamanda. Bu arada Paramgüvende ile alacağım için iade hakkım var. 400 liraya Akasa almıştım, bobin sesinden dolayı iade ettim.Yani sizin tercihiniz ama ben o kadar eski PSU'ya sistemimi emanet etmezdim neticede en az tahmini 8 yıllık bir PSU olduğunu düşünürsek toz, kir, pislik birikmiştir içine ki bunları da geçtim kapasitör durumu vb. komponentler eskimiş olabilir.
Maalesef hocam piyasa ölücü kaynıyor.Hocam hepsinin farkındayım ancak insanlar C4'ten beter PSU'ları 500 liraya koymuş ikinci elde. Yeni modeller bile 800 liradan başlıyor. Bir de FSP'nin 500W yine eski bir cihazı var ona da bakacağım aynı zamanda. Bu arada Paramgüvende ile alacağım için iade hakkım var. 400 liraya Akasa almıştım, bobin sesinden dolayı iade ettim.
Tam da bahsettiğiniz model şu an 800 TL'den başlıyor hocam ikinci eldeMaalesef hocam piyasa ölücü kaynıyor.
Ben 550W Corsair Vs550'yi 3 hafta önce 550-600tl fiyattan satmıştım daha da arayıp 400-450tl diyen oluyordu.
Maalesef hocam piyasa ölücü kaynıyor.
Ben 550W Corsair Vs550'yi 3 hafta önce 550-600tl fiyattan satmıştım daha da arayıp 400-450tl diyen oluyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.