Odada örümcek varken yapılması gerekenler

Çok takıntılısın örümcek dediğin hayvan emin ol senin korktuğundan daha çok korkuyordur. Örümcek dediğin duvarda gezer ne işi var senin gevreğinle, yatağınla. Çok korkuyorsan gece yatarken yorganı üstüne çek. Emin ol o örümcek senden daha çok tırsıyor ve sana yaklaşmak istemiyor. Ben sofra bezi sirkelerken kertenkele gördüm pencerenin önünde sadece o an elim buz kesti başka hiçbir böcekten-hayvandan ölümüne korkmadım. Emin ol o örümcek seni ham yapmayacak sadece bunu bil. Gece gece kimseyi arama bunun için.

Çok takıntılısın örümcek dediğin hayvan emin ol senin korktuğundan daha çok korkuyordur. Örümcek dediğin duvarda gezer ne işi var senin gevreğinle, yatağınla. Çok korkuyorsan gece yatarken yorganı üstüne çek. Emin ol o örümcek senden daha çok tırsıyor ve sana yaklaşmak istemiyor. Ben sofra bezi sirkelerken kertenkele gördüm pencerenin önünde sadece o an elim buz kesti başka hiçbir böcekten-hayvandan ölümüne korkmadım. Emin ol o örümcek seni ham yapmayacak sadece bunu bil. Gece gece kimseyi arama bunun için.
Hocam zaten örümcek yok oldu. Etrafta yok.

Hocam zaten örümcek yok oldu. Etrafta yok.
Hiçbir şey olmaz hocam çok sıkıntı etmeyin. O sizden daha çok korkuyordur. Türkiye'de ölümcül olan fazla örümcek türü yok bunu yanı sıra fazla sıçrayan örümcek türüde yok. Yani no problem cidden sıkıntı etmeyin o örümcek size zarar vermez-veremez.

Dri yap.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı