Odaya görünmeyen Ethernet kablosu çekmek

Ergins

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, normalde Wi-Fi kullanıyorum fakat odam modeme çok uzak ek olarak güçlendirici kullansam da çok lag, ping ve düşük hız sorunu yaşıyorum.

Bulunduğum odada telefon hattı girişi var. Nasıl odaya Ethernet kablosu çekebilirim?

Bir elektrikçiye danışsan daha iyi olur o zaman ama YouTube'dan izleyerek de yapabilirsin gidecek alana bağlı uzunlukta Ethernet kablosu alacaksın bir ucunu modeme takacaksın diğer ucunu duvardan göndererek odana gelecek oradan da kendi bilgisayarına ayrı bir kablo ile alacaksın.
Benim de çok fazla bilgim yok okulda gördüğüm kadarıyla bu kadar.

Merhaba, normalde Wi-Fi kullanıyorum fakat odam modeme çok uzak ek olarak güçlendirici kullansam da çok lag, ping ve düşük hız sorunu yaşıyorum.

Bulunduğum odada telefon hattı girişi var. Nasıl odaya Ethernet kablosu çekebilirim?

Lan adaptör alıp kullanabilirsiniz.

Her odada telefon prizi varsa ve bunların ortak çıktığı buatı bulursan o hatlardan kablo çekebilirsin hatta ethernet kablosu kullanılmışsa duvar içinde, internet kablon hazır denebilir. Şimdi burada çok uzatmayayım, aşağıdaki konuyu okuyun tavsiyem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı