Odaya Ses Yalıtımı Yapmak

bibitmediniz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Merhaba dostlar. Yatak odası benim odamın hemen karşısında, babam hep kendilerine çok ses geldiğini dile getiriyor. Geceleri oyuna giriyorum fakat konuşamıyorum çünkü çok ses gidiyor onlara. Odamı değiştirme gibi bir şansım da yok. Ben pek yalıtım işlerinden anlamam, bana verebileceğiniz bir ses yalıtım önerisi var mı? Ben biraz araştırdım ve ses yalıtım süngerleri buldum. Bunları duvara yapıştırınca onlara ses gider mi? (Kapının da altı biraz açık oraya ne koyabilirim?)
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar. Yatak odası benim odamın hemen karşısında, babam hep kendilerine çok ses geldiğini dile getiriyor. Geceleri oyuna giriyorum fakat konuşamıyorum çünkü çok ses gidiyor onlara. Odamı değiştirme gibi bir şansım da yok. Ben pek yalıtım işlerinden anlamam, bana verebileceğiniz bir ses yalıtım önerisi var mı? Ben biraz araştırdım ve ses yalıtım süngerleri buldum. Bunları duvara yapıştırınca onlara ses gider mi? (Kapının da altı biraz açık oraya ne koyabilirim?)
Şimdiden teşekkür ederim.
Bu odanın büyüklüğüne göre değişir ama en az 100tl gibi bir fiyata halledilir diye düşünüyorum.

Hala beklemedeyiz :D
Kusura bakma reis, diğer arkadaşlardan da özür diliyorum öncelikle. Yalıtım yaptırmak çok istedim fakat yaptıramadım. Unuttum mu yoksa üşendim mi hiç hatırlamıyorum. Zaten siz yazmasaydınız ve bildirim gelmeseydi hiç hatırlamayacaktım :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı