A abdullahsogukpinar Decapat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 96 11 Kasım 2021 #31 @campanharo Hocam hortlatıyorum ama sonucunuzun görüntüsü var mı SS olarak? Ve nasıl çalıştınız? 11'den mi başladınız? Teşekkürler.
@campanharo Hocam hortlatıyorum ama sonucunuzun görüntüsü var mı SS olarak? Ve nasıl çalıştınız? 11'den mi başladınız? Teşekkürler.
campanharo Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 180 13 Kasım 2021 #32 abdullahsogukpinar dedi: @campanharo Hocam hortlatıyorum ama sonucunuzun görüntüsü var mı SS olarak? Ve nasıl çalıştınız? 11'den mi başladınız? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... YKS odaklı çalışmalarım 10'dan 11'e geçerken başladı. Öncesindeki çalışmalarım yazılı odaklıydı genelde ve hafifti. Netlerim bu şekildeydi. Diğer bilgileri paylaşmak istemem açıkçası buradan.
abdullahsogukpinar dedi: @campanharo Hocam hortlatıyorum ama sonucunuzun görüntüsü var mı SS olarak? Ve nasıl çalıştınız? 11'den mi başladınız? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... YKS odaklı çalışmalarım 10'dan 11'e geçerken başladı. Öncesindeki çalışmalarım yazılı odaklıydı genelde ve hafifti. Netlerim bu şekildeydi. Diğer bilgileri paylaşmak istemem açıkçası buradan.