Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF nasıldır?

https://www.hepsiburada.com/samsung...GSoSl0tLQ2Hz2I4I0RBoCRvYQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Bu monitörü almayı düşünüyorum. Yorumlarına baktığım da Samsung'un VA monitörleri bazı IPS panellerden bile daha iyiymiş. Özellikleri de hoşuma gitti 240Hz ve çok iyi bir Curved yapısına sahip. Sizce alınır mı?
Öncelikle samsungun hiçbir VA panel hiçbir panelden iyi değil onu söyleyeyim.%100 Ghosting sorunludur, satıcı yorunlarına güvenmeyin. Bütçeniz yetiyorken ıps ekran alın

Öncelikle samsungun hiçbir VA panel hiçbir panelden iyi değil onu söyleyeyim.%100 Ghosting sorunludur, satıcı yorunlarına güvenmeyin. Bütçeniz yetiyorken ıps ekran alın
G7 serisini araştırdım. 0 Ghosting sorunu var kimse şuan o modelden şikayetçi değil tüm sorunları neredeyse 0 a indirmiş. Sizin dediğiniz hatalar G5 serisinde mevcut.

2K da 240Hz gerek yok gibi geliyor bana, çoğu oyunda 240FPS değerine ulaşamazsın zaten.

Sistemim 6900XT ve 12700K'lı tabii tüm oyunlarda ulaşamam ama Valorant tarzı oyunlar da oynadığım için lazım oluyor.

Hocam o sistemle bile AAA oyunlarda Ultra 2K da 240FPS alabileceğinizi sanmıyorum fakat dediğin gibi Valorant gibi oyunlarda 2K oynaman şart ise haklısın.

Haklısınız alamam tabii 3090 Ti bile alamaz :D Valorant, CS Hz gerektiren oyunlar da oynuyorum arada o yüzden.

Hocam genelde Valorant ve CS de düşük çözünürlükler kullanıldığı için 2K ya gerek yok diye düşünüyordum fakat siz seviyorsanız 2K 240Hz de alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı